ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ευρώπη πρέπει να υιοθετήσει μια πολύ πιο ενιαία προσέγγιση σε ό,τι αφορά την προμήθεια στρατιωτικού εξοπλισμού, δήλωσε σήμερα ο γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους, συμπληρώνοντας πως η Γηραιά Ήπειρος δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει χρόνο σε περιττές γραφειοκρατικές διαδικασίες.
«Δεν έχουμε αυτόν τον χρόνο, είναι περιττές και δαπανηρές», είπε ο Πιστόριους κατά τη συνάντηση στο Παρίσι με τους ομολόγους του από τη Γαλλία, τη Βρετανία, την Ιταλία και την Πολωνία.
Aπό την πλευρά του, ο βρετανός υπουργός Άμυνας Τζον Χίλι ανέφερε πως επιταχύνονται οι προσπάθειες για τη συγκρότηση ενός «συνασπισμού προθύμων» για την υποστήριξη της Ουκρανίας.
«Συνεργαζόμαστε στενά με τους εταίρους μας, επιδιώκοντας να συγκροτήσουμε έναν συνασπισμό προθύμων από την Ευρώπη και όχι μόνο, και από σήμερα επιταχύνουμε αυτές τις προσπάθειες», είπε ο Χίλι.
Διαβάστε επίσης
Ανάλυση BBC για Τζέι Ντι Βανς: Από το «Never Trumper» στον μεγαλύτερο φαν του νέου Προέδρου
Kίνα: Το DeepSeek έβαλε την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία – Σε αναζήτηση νέων ταλέντων ΤΝ
Ρωσία: Πάνω από 10% ο πληθωρισμός, στο υψηλότερο των τελευταίων 2 ετών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τοξικά ανθρωπάκια και haters σιωπήστε: Η Εθνική σας ξεπέρασε, ο Γιάννης, ο Σπανούλης και τ’ άλλα παιδιά σας απάντησαν
- Γιατί έκαναν ράλι τράπεζες και Aktor, το μεγάλο μυστικό της Intralot, o θρίαμβος Κούστα και δικηγόρων, τι λένε οι «σουπερμαρκετάδες» για το Holiday Inn, το ηθικό της Φραγγιά των Σπετσών, και η Βίσση, η ΕΛΠΙΔΑ και η D&A productions
- Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος: Όπως με βοήθησαν και εμένα, έτσι θέλω να βοηθήσω τώρα τα νέα παιδιά να σταδιοδρομήσουν στη θάλασσα
- Ποιοι εργολάβοι διεκδικούν διαγωνισμούς ΣΔΙΤ ύψους 1,1 δισ. ευρώ
