ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Σκοτ Μπέσεντ δήλωσε σήμερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εκδίδουν γενική άδεια διάρκειας 30 ημερών, προκειμένου να παρασχεθεί προσωρινή πρόσβαση στο ρωσικό πετρέλαιο που έχει εγκλωβιστεί στη θάλασσα.
«Η παράταση αυτή θα προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και θα συνεργαστούμε με τις εν λόγω χώρες για την έκδοση ειδικών αδειών, ανάλογα με τις ανάγκες. Η γενική αυτή άδεια θα συμβάλει στη σταθεροποίηση της αγοράς αργού πετρελαίου και θα διασφαλίσει ότι το πετρέλαιο θα φτάσει στις χώρες που αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες ενεργειακές δυσκολίες», έγραψε ο Μπέσεντ σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ.
Διαβάστε επίσης
Μήνυμα Γεραπετρίτη σε Τουρκία: Η “Γαλάζια Πατρίδα” δεν έχει έρεισμα στο διεθνές δίκαιο»
Axios: Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκει ανεπαρκή και τη νέα πρόταση του Ιράν για τον τερματισμό του πολέμου
Τραμπ: Απέσυρε ξαφνικά την αγωγή $10 δισ. κατά της αμερικανικής εφορίας (IRS)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Μαρκ Γουόλτερ εξετάζει την πώληση του μεριδίου του στην Chelsea FC στην Clearlake
- Κούσνερ: Χωρίς σημαντική πρόοδο για το «σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα» ολοκληρώθηκε η επίσκεψη σε Αίγυπτο και Ισραήλ
- Ρωσία: Πλήγματα σε δύο φορτηγά πλοία στα λιμάνια της Οδησσού και του Μικολάιβ
- Σαουδική Αραβία: Προσφέρει πετρέλαιο προς πώληση κοντά στο Ομάν – Ένδειξη για «αόρατα δεξαμενόπλοια» στα Στενά του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.