ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια ομάδα υπουργών της κυβέρνησης αναμένεται να πει στον Μπόρις Τζόνσον να παραιτηθεί, συμπεριλαμβανομένου του Ναντίμ Ζαχάουι, τον οποίο χθες το βράδυ ο Βρετανός πρωθυπουργός διόρισε νέο υπουργό Οικονομικών, ανέφεραν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
Ο πολιτικός συντάκτης του BBC Κρις Μέισον δήλωσε πως ο υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς θα ηγηθεί της αντιπροσωπείας των υπουργών σήμερα το βράδυ.
Η εφημερίδα The Times ανέφερε πως ο Ναντίμ Ζαχάουι που διορίστηκε υπουργός Οικονομικών χθες το βράδυ, την ώρα που ξεκινούσε η χιονοστιβάδα παραιτήσεων υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης, θα είναι μέλος της αντιπροσωπείας αυτής.
Νωρίτερα σήμερα ο Ζαχάουι έδωσε τη πλήρη στήριξή του στον Τζόνσον.
Ερωτηθείς για αυτά τα δημοσιεύματα από μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής στην οποία μιλά αυτή τη στιγμή, ο Βρετανός πρωθυπουργός αρνήθηκε να σχολιάσει.
Διαβάστε επίσης
Μπόρις Τζόνσον: «Φυσικά» και θα συνεχίσω να είμαι πρωθυπουργός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Σάλκε ως σημείο αναφοράς για το πώς μια ομάδα μπορεί να αξιοποιήσει τις κεφαλαιαγορές
- Γιατί το Χρηματιστήριο μπορεί να κάνει ράλι – Το διπλό στοίχημα με Fitch και Euronext
- Μετοχικός «εμφύλιος» στη Γιουβέντους με… άρωμα crypto
- Επενδύσεις άνω των 300 εκατομμυρίων από τη Fraport – Παρούσα στο διαγωνισμό για τα υπόλοιπα 22 αεροδρόμια