ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τζο Μπάιντεν επικεντρώνεται στην προετοιμασία του ώστε να αναλάβει τα καθήκοντά του εντός του μήνα.
Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της μεταβατικής ομάδας του Δημοκρατικού εκλεγμένου προέδρου, ο Μπάιντεν θα αφήσει το Κογκρέσο, τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς και το υπουργικό συμβούλιο του Ντόναλντ Τραμπ «να ενεργήσουν όπως θεωρούν πρέπον» όσον αφορά τα θέματα της παραπομπής και της επίκλησης της 25ης Τροπολογίας.
Ο εκπρόσωπος Άντριου Μπέιτς έδωσε αυτήν την απάντηση σε ερώτηση του πρακτορείου Reuters σχετικά με τις εκκλήσεις για παραπομπή του Τραμπ στο Κογκρέσο, με αφορμή την εισβολή των υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο, την Τετάρτη.
«Ο εκλεγμένος πρόεδρος Μπάιντεν και η εκλεγμένη αντιπρόεδρος (Κάμαλα) Χάρις εστιάζουν στο καθήκον τους –την προετοιμασία ώστε να αναλάβουν τα καθήκοντά τους στις 20 Ιανουαρίου– και θα αφήσουν τον αντιπρόεδρο Πενς, το υπουργικό συμβούλιο και το Κογκρέσο να ενεργήσουν όπως εκείνοι κρίνουν σκόπιμο», είπε ο Μπέιτς.
Διαβάστε επίσης:
Σοκ στις ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί από την εισβολή στο Καπιτώλιο (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alphabet: Μεγάλη επέκταση στην Ινδία εν μέσω αυστηρότερων περιορισμών βίζας στις ΗΠΑ
- Ο Όμιλος ONEX ιδρύει την ONEX Rolling Stock & Integrated Systems – Στρατηγική συνεργασία με την κορεατική SSRST
- Δημοσκόπηση Alco: Τα μεγάλα προβλήματα της ακρίβειας και της διαφθοράς – Νεανική βία και πρόσβαση των εφήβων στα social media
- ΗΠΑ: Το shutdown πλησιάζει στο τέλος του, καθώς η Βουλή προωθεί τη συμφωνία χρηματοδότησης του Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.