ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε σήμερα ότι θα πάει στη Φλόριντα το “Σάββατο το πρωί” μετά το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Ιντάλια, που έκτοτε έγινε τροπική καταιγίδα.
Στη Φλόριντα είναι κυβερνήτης ένας από τους πιο σκληρούς πολιτικούς του αντιπάλους, ο Ρεπουμπλικάνος Ρον Ντε Σάντις.
Ο Ιντάλια, που προκάλεσε στη Φλόριντα άνοδο ρεκόρ της στάθμης των υδάτων και πολύ μεγάλες πλημμύρες, συνέχισε την καταστροφική του πορεία στην νοτιοανατολική ακτή των ΗΠΑ.
“Θα πάω στη Φλόριντα το Σάββατο το πρωί”, είπε ο Μπάιντεν με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Ουάσινγκτον, στην έδρα αμερικανικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Ο Τραμπ ζήτησε να διαχωριστεί η δίκη του από εκείνη των συγκατηγορουμένων του στην Τζόρτζια
Hellenic Cables: Συμφωνία για προμηθεύσει καλωδίων για υπεράκτιο αιολικό πάρκο στη Γαλλία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Τι σημαίνει για τη χώρα και τον πόλεμο η εξόντωση του Λαριτζανί μετά τον Χαμενεϊ
- MENOPAUSE DAYS από τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ & το VIVIAN LAB
- Αραβικά Εμιράτα: Νέες επιθέσεις στα ενεργειακά πεδία αυξάνουν την πίεση στις αγορές – Στις φλόγες κοίτασμα φυσικού αερίου, κλειστό το λιμάνι Φουτζέιρα
- OB STREEM: Εξασφάλιση xρηματοδότησης έως 655,5 εκ. ευρώ για επενδύσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.