ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συνομίλησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Γάλλο ομόλογό του, τον Εμανουέλ Μακρόν, με αντικείμενο την κατάσταση στην Ουκρανία και τις συνεχιζόμενες προσπάθειες για κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
«Συνομίλησαν για την εξέλιξη της κατάστασης στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή, κυρίως για τις προσπάθειες που είναι σε εξέλιξη για την επίτευξη μιας συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στον Λίβανο, η οποία θα επιτρέψει στους κατοίκους και των δύο πλευρών να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους», ανέφερε η ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης
Μακρόν: «Είναι εντελώς βλάκες», λέει για τους ηγέτες της Αϊτής – Διπλωματικό επεισόδιο
Σύνοδος G20: Ο Μπάιντεν υποσχέθηκε 4 δισ. δολάρια στην Παγκόσμια Τράπεζα για τις φτωχότερες χώρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρεμλίνο: Ο κόσμος θα βρεθεί «σε μια πιο επικίνδυνη κατάσταση» μετά το τέλος της συνθήκης για τα πυρηνικά όπλα
- Ιστορικά υψηλή χρηματοδότηση 3,5 δισ. ευρώ από τον Όμιλο ΕΤΕπ στην Ελλάδα το 2025
- Adani Enterprises: Κέρδη ρεκόρ για τη «ναυαρχίδα» του ομίλου λόγω πώλησης μεριδίου
- Ντόναλντ Τραμπ: Οι Ρεπουμπλικανοί πρέπει να εθνικοποιήσουν τις εκλογές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.