ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΗΠΑ: Εφετείο έκρινε ότι η Φλόριντα μπορεί να απαγορεύσει σε Κινέζους πολίτες να αγοράζουν ακίνητα και γη
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι δεν θα απένειμε χάρη στον γιο του Χάντερ, ο οποίος δικάζεται στο Ντέλαγουερ με την κατηγορία ότι παραβίασε τον νόμο που απαγορεύει σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών να έχουν στην κατοχή τους όπλα.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, ο Μπάιντεν απάντησε «ναι» όταν ρωτήθηκε αν θα απέκλειε την πιθανότητα να απονείμει χάρη στον Χάντερ. Απάντησε επίσης «ναι» στην ερώτηση εάν θα δεχτεί το αποτέλεσμα της δίκης, που ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα.
Ο Χάντερ Μπάιντεν έχει δηλώσει αθώος σε τρεις κατηγορίες ότι δεν αποκάλυψε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών όταν αγόρασε ένα περίστροφο το 2018 και ότι κατείχε παράνομα το όπλο επί 11 ημέρες. Εάν κριθεί ένοχος για όλες τις κατηγορίες μπορεί να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 25 ετών, αν και συνήθως οι ποινές για τέτοια αδικήματα είναι μικρότερες.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Εθνική επιτυχία η εκλογή της Ελλάδας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιο είναι το θηριώδες αμερικάνικο fund Eaton Vance που μπήκε στην ΑΚΤΩΡ
- Χάρης Παμπούκης για τον Γιάννη Παράσχη: Υπόδειγμα σύγχρονου μάνατζερ
- Οταν η Κίμπερλι γοήτευσε τον Τασούλα, τι είπε με Γεραπετρίτη, η θύελλα των ΕΛΤΑ συνεχίζεται και ποιοι ευεργέτες είναι… Ταξίαρχοι
- ΕΛΤΑ: Το χρονικό της παραίτησης και η κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου – Ποιοι συμμετείχαν