ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι ενθουσιάστηκε από την έκκληση που έκανε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στην διάσκεψη κορυφής για την κλιματική αλλαγή, για κοινές προσπάθειες που θα έχουν ως στόχο τον περιορισμό των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα στην μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
Ο Μπάιντεν, μιλώντας κατά την δεύτερη ημέρα της on-line συνόδου κορυφής για την κλιματική αλλαγή, δήλωσε ότι έχει ήδη σημειωθεί μεγάλη πρόοδος, αλλά θα χρειασθούν περισσότερες προσπάθειες από τις κυβερνήσεις και τον ιδιωτικό τομέα για να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση σε ένα μέλλον με καθαρή ενέργεια.
«Όταν επενδύουμε στην ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και στις υποδομές, δημιουργούμε ευκαιρίες για όλους», δήλωσε ο Μπάιντεν.
Διαβάστε επίσης:
Σάμπυ Μιωνής: «Κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασής του» χαρακτήρισε τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο
Μπάιντεν: Σχεδιάζει διπλασιασμό φόρου για τους πιο εύπορους Αμερικανούς – Αναταραχή στην Wall Street
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί ο ιδρυτής της Chobani επενδύει 1,2 δισ. δολάρια στη δημιουργία υπερσύγχρονης βιομηχανίας γάλακτος στη Νέα Υόρκη
- Γεύσεις στα υγρά ηλεκτρονικών τσιγάρων – Το παράδειγμα άλλων χωρών, η παρέμβαση Γεωργιάδη
- Γιατί έκανε ράλι η Εθνική, ο εκτυφλωτικός Μυτιληναίος, ο Βακάκης και το παλτό, γιατί πήγε στα Εμιράτα η Alpha Bank, τι έκανε ο Πιέρ στον Λευκό Οίκο και η περιπέτεια της Σεμίραμις Παληού
- Μητσοτάκης για μεσαία τάξη, τρίτη τετραετία, Ερντογάν και Ζωή Κωνσταντοπουλου
