ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και οι τέσσερις Ευρωπαίοι ηγέτες με τους οποίους συνομίλησε σήμερα τηλεφωνικά, συμφώνησαν να συνεχίσουν με την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία για την εισβολή της στην Ουκρανία, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
«Οι ηγέτες (των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας), δήλωσαν αποφασισμένοι να αυξήσουν το τίμημα που πληρώνει η Ρωσία για τη βάναυση επίθεσή της στην Ουκρανία καθώς και να συνεχίσουν να παρέχουν βοήθεια στην Ουκρανία για την άμυνά της» σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τις συνομιλίες που είχε με τον πρωθυπουργό της Σιγκαπούρης Λι Σιεν Λουνγκ, ο Μπάιντεν είπε ότι αναμένει να δει αν η Ρωσία «θα κρατήσει τον λόγο της» σε ό,τι αφορά την αποκλιμάκωση των συγκρούσεων στο Κίεβο και τη βόρεια Ουκρανία. «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά όσα συμβαίνουν», πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ο Πούτιν ζητά να καταθέσουν οι Ουκρανοί τα όπλα για να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια στη Μαριούπολη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Εγώ ήξερα ότι το δίπλωμα στο παίρνουν όταν παραβιάζεις τον ΚΟΚ και όχι όταν χάνεις τις εκλογές
- Χρηματιστήριο: Υψηλό 16,5 ετών με το «καλημέρα»!
- Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή: Ανοίγει θεσμικά ο δρόμος για δωρεά γεννητικού υλικού από γνωστό δότη
- Εθνική Τράπεζα: Έναρξη προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών ύψους έως €532 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.