ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πολωνία και οι ΗΠΑ θα πρέπει να συμφωνήσουν ώστε να συμμετάσχει η Ουκρανία στην έρευνα για έναν πύραυλο που έπεσε σε χωριό στη νοτιοανατολική Πολωνία, δήλωσε σήμερα το απόγευμα ο Πολωνός πρόεδρος.
«Οι διαδικασίες διεξάγονται από Πολωνούς και Αμερικανούς εμπειρογνώμονες και αν επιτραπεί σε κάποιον να συμμετάσχει σε αυτές τις διαδικασίες, θα χρειαζόταν τουλάχιστον τη συμφωνία και των δύο μερών», είπε ο Αντρέι Ντούντα σε συνέντευξη Τύπου.
Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ο Ολέξιι Ντανίλοφ, Γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Αμυνας της Ουκρανίας δήλωσε πως το Κίεβο ζητεί πρόσβαση στο σημείο της χθεσινής έκρηξης.
Η Ουκρανία ζητεί τη διεξαγωγή κοινής έρευνας για το συμβάν με τους εταίρους της και να λάβει γνώση των πληροφοριών στις οποίες βασίσθηκαν τα συμπεράσματα των συμμάχων τους.
Διαβάστε επίσης
ΜΙ5: Σημαντικό στρατηγικό πλήγμα στη Μόσχα οι απελάσεις Ρώσων κατασκόπων
Πεντάγωνο: Τα αντιαεροπορικά συστήματα NASAMS έχουν 100% επιτυχία στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άκης Σκέρτσος: Η σιωπηλή μεταρρύθμιση στο Κτηματολόγιο και η μάχη με τη διαφθορά των πολεοδομιών
- Φωτιά στη Σύρο: Μήνυμα του 112 για εκκένωση από Τρία Λαγκώνια προς Ερμούπολη
- Σαντορίνη: Ακυρώθηκαν όλες οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων τη Δευτέρα μετά την αποχή των τουριστικών λεωφορείων
- Ιράν: Δεν θα κατασκευάσουμε ατομική βόμβα, αλλά δεν θα σταματήσουμε τον εμπλουτισμό ουρανίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.