ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες πρόσθεσε τον στρατό του Ισραήλ σε έναν διεθνή κατάλογο θυτών που έχουν διαπράξει παραβάσεις σε βάρος παιδιών, δήλωσε ο απεσταλμένος του Ισραήλ στον ΟΗΕ Γκιλάντ Ερντάν, περιγράφοντας την απόφαση αυτή ως «επαίσχυντη».
Ο Ερντάν είπε ότι ενημερώθηκε επίσημα σήμερα σχετικά με την απόφαση. Ο διεθνής αυτός κατάλογος συμπεριλαμβάνεται σε μια έκθεση για τα δικαιώματα των παιδιών κατά τη διάρκεια ένοπλων συρράξεων, που αναμένεται να κατατεθεί ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών τη 14η Ιουνίου.
«Πρόκειται για μια ανήθικη απόφαση, που βοηθά την τρομοκρατία και επιβραβεύει τη Χαμάς. Ο μοναδικός που εντάσσεται σήμερα σε μια μαύρη λίστα είναι ο γενικός γραμματέας. Ντροπή του!», δήλωσε ο Γκιλάντ Ερντάν.
Διαβάστε επίσης:
Μεξικό: Βουτιά 7% σε μια εβδομάδα για το πέσο έφερε η νίκη της Σέινμπαουμ στις εκλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Σήμερα το 1ο ετάπ από Γιάννενα – Αγρίνιο
- Nissan: Βάζει λουκέτο σε μία από τις δύο γραμμές παραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Ισχυρές επιδόσεις για τη Novo Nordisk στο α’ τρίμηνο με «όπλο» το νέο χάπι Wegovy – Κλιμακώνεται η μάχη με την Eli Lilly
- Σε αξιολόγηση το «πιλοτικό» επίδομα ανεργίας – 15.000 ήδη στο σύστημα, έως 1.375 ευρώ το μήνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.