• Διεθνής πολιτική

    Αμερικανικές εκλογές: Η «εκδίκηση» της Τούνμπεργκ στον Τραμπ – «Χαλάρωσε, Ντόναλντ, χαλάρωσε»

    • NewsRoom


    Το προβάδισμα στις αμερικανικές εκλογές 2020 έχει ο Τζο Μπάιντεν με τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο, Ντόναλντ Τραμπ να αμφισβητεί το αποτέλεσμα και να το δείχνει μέσα από το Twitter, όπου ξεσπά και απαιτεί την διακοπή της καταμέτρησης των ψήφων στις πολιτείες όπου… χάνει.

    Η Σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία έχει έρθει ουκ ολίγες φορές σε αντιπαράθεση με τον Τραμπ άρπαξε την ευκαιρία για να τον τρολάρει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που την είχε χλευάσει εκείνος μέσα από το Twitter.

    «Είναι γελοίο. O Ντόναλντ πρέπει να δουλέψει με την διαχείριση του προβλήματος με τον θυμό του. Πήγαινε σινεμά να δεις μια ταινία με έναν φίλο. Χαλάρωσε, Ντόναλντ, χαλάρωσε», έγραψε χαρακτηριστικά η 17χρονη Γκρέτα.

    Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2019, η Γκρέτα Τούνμπεργκ ανακηρύχθηκε πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό TIME, κάτι που ενόχλησε τον Ντόναλντ Τραμπ.

    Τότε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ την είχε χλευάσει για το έντονο ύφος και τις φορτισμένες ομιλίες της, αναφέροντας ότι:

    «Είναι γελοίο. Η Γκρέτα πρέπει να δουλέψει με την διαχείριση του προβλήματος με τον θυμό της. Πήγαινε σινεμά να δεις μια ταινία με έναν φίλο. Χαλάρωσε, Γκρέτα, χαλάρωσε».



    ΣΧΟΛΙΑ