• Πολιτική

    «Γιούχαραν» τον Νίκο Παππά και στη Βέροια (video)


    Νέες έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, αυτή τη φορά από την Βέροια όπου συνεχίζει την περιοδεία του, στο πλαίσιο της αμφιβόλου αποτελεσματικότητας στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα.

    Μετά τις χθεσινές αποδοκιμασίες στο Κιλκίς και την αποτυχημένη του εκδήλωση, ο Νίκος Παππάς βρέθηκε στην Βέροια, αφού προηγουμένως είχε φροντίσει να ακυρώσει μέρος του προγράμματός του στη Βεργίνα. Μάλιστα ο Νίκος Παππάς είχε αποφασίσει να ακυρώσει και την εκδήλωση στη Βέροια, ωστόσο υπό την έντονη κριτική που προκάλεσε η κίνηση, αποφασίστηκε για επικοινωνιακούς λόγους να πραγματοποιηθεί κανονικά η βραδινή εκδήλωση στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, που διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

    Προσερχόμενος το βράδυ στη Βέροια, όπου αναμένεται να μιλήσει με θέμα «Ευρωεκλογές και τα διλήμματα της εποχής μας», ο κ. Παππάς βρέθηκε απέναντι σε μερίδα πολιτών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την Συμφωνία των Πρεσπών. Οι πολίτες αποδοκίμασαν τον υπουργό της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα ενώ τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή».

    Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:



    ΣΧΟΛΙΑ