• Πολιτική

    Γιώργος Ορφανός: «Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντοτε ανοιχτή»

    • NewsRoom


    «Κάθε μέρα, μετά τις εκλογές, θα κάνουμε οποιαδήποτε συζήτηση. Η πόρτα μου θα είναι πάντοτε ανοιχτή. Σε περιμένω».

    Την απάντηση αυτή έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός, σε νεαρό, ο οποίος του απηύθυνε το ερώτημα «μετά τις εκλογές θα συνεχιστεί ο διάλογος που ξεκινήσαμε τώρα;»

    Η παραπάνω ερώτηση, καθώς και δεκάδες άλλες τέθηκαν από νέους στον Γιώργο Ορφανό, αλλά και στα τρία παιδιά του, Ηρώ, Γεωργία και Δημήτρη. Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και η οικογένειά του συζήτησαν μαζί τους στην εκδήλωση που διοργάνωσε η παράταξη, την τελευταία προεκλογική, για τη νεολαία.

    Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε διάφορα ζητήματα, τόσο σχετικά με την αγωνία των νέων για το εργασιακό τους μέλλον, όσο και με ζητήματα της καθημερινότητάς τους, καθώς και με την εικόνα της Θεσσαλονίκης.

    Μεταξύ άλλων οι νέοι ρώτησαν τον Γιώργο Ορφανό για τα μέτρα που θα πάρει για τη στήριξη των ατόμων με αναπηρία, για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού, για την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας, για τη διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, για τα ζώα συντροφιάς, τους ποδηλατοδρόμους, το σχολικό εκφοβισμό και την αξιοποίηση της νέας παραλίας.

    «Κλείνουμε την προεκλογική μας εκστρατεία με νέους ανθρώπους, γιατί σας εμπιστευόμαστε. Εσείς θα πάρετε στη συνέχεια τη σκυτάλη από εμάς και θα προχωρήσετε στα επόμενα βήματα, Σας διαβεβαιώνω όλους ότι μαζί θα πετύχουμε. Εσείς αυτό που πρέπει να ζητάτε, είναι να κάνουμε, αυτά που είπαμε», τόνισε ο Γιώργος Ορφανός.

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και δύο νέοι, οι οποίοι έφεραν παγκόσμια διάκριση στην Ελλάδα στο άθλημα του τάε κβον ντο. Πρόκειται για τον 24χρονο Απόστολο Τεληκώστογλου, ο οποίος αναδείχθηκε δεύτερος παγκόσμιος πρωταθλητής και τον 23χρονο Κωνσταντίνο Χαμαλίδη, που κατέκτησε την πέμπτη θέση. Όπως ανέφεραν οι ίδιοι, η παρουσία τους στην εκδήλωση είχε ως στόχο να στείλουν το μήνυμα σε συνομηλίκους τους ότι πρέπει να αγωνίζονται σε όλους τους τομείς, για να δρέψουν τους καρπούς της επιτυχίας.

     



    ΣΧΟΛΙΑ