ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Γουίλμπορ Ρος, είχε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο υπουργός Εμπορίου επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό σε συνέχεια των επαφών που είχαν την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να τον ενημερώσει για τη συγκατάθεση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ στη διοίκηση της EBRD, ώστε η τελευταία να επεκτείνει την επενδυτική δραστηριότητά της στην Ελλάδα μέχρι το 2023.
Όπως σημειώνεται, “στόχος είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης να επενδύσει πάνω από 2 δισ. ευρώ την επόμενη πενταετία, ειδικότερα στους τομείς της ενέργειας, των υποδομών και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας”.
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ για το διαρκές ενδιαφέρον του και την εποικοδομητική του ανταπόκριση στην προσπάθεια ενίσχυσης της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παιχνίδια κερδοσκόπων πίσω από το τραπεζικό «κραχ» βλέπει το Μαξίμου: Όλα πάνε τέλεια!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσκόπηση: Την αποχώρηση από τη Συμφωνία των Πρεσπών επιθυμούν οι Έλληνες – Στο 9.6% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παρέμβαση Τουρκίας για το δημοψήφισμα στα Σκόπια: «ΝΑΤΟ και ΕΕ να μην κάνουν βήμα πίσω»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
- Στάσσης, Σιάμισιης, Τζαννετάκης, Καρύδας (Bloomberg): Πώς διαμορφώνονται οι ενεργειακές ισορροπίες με την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι βουλευτές είναι στο φάκελο;
- Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία: Επενδύσεις άνω των €1,3 δισ. το 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.