• Πολιτική

    Γεύμα Κυριάκου Μητσοτάκη – Γρηγόρη Δημητριάδη στο κέντρο της Αθήνας [φωτό]

    • NewsRoom

    Κυριάκος Μητσοτάκης και Γρηγόρης Δημητριάδης


    Πολλοί εξεπλάγησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας όταν είδαν σε εστιατόριο να τρώει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γρηγόρη Δημητριάδη και την οικογένειά του. Η συνάντηση σε δημόσιο χώρο και χωρίς να υπάρχει κάποια μυστικοπάθεια ερμηνεύεται ως βελτίωση των σχέσεων του πρωθυπουργού με τον ανιψιό του και πρώην διευθυντή του γραφείου στο Μαξίμου.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθόταν δίπλα στην σύζυγο του κ. Δημητριάδη ενώ στο τραπέζι βρισκόταν και ο μικρός γιος του Γρηγόρη Δημητριάδη. Το κλίμα ήταν χαλαρ0, ζεστό και άκρως οικογενειακό ενώ είναι γνωστό ότι ο πρωθυπουργός τρέφει μεγάλη αδυναμία στον γιο του ανιψιού του.

    Η συνάντηση αυτή δεν είναι η πρώτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews, Κυριάκος Μητσοτάκης και Γρηγόρης Δημητριάδης είχαν συναντηθεί ξανά πριν από 2-3 μήνες χωρίς εκείνο το ραντεβού να έχει γίνει ευρέως γνωστό.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δημητριάδης αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου ήταν απόλυτος κυρίαρχος και βασικός συνεργάτης του πρωθυπουργού, πριν από περιπου 1,5 χρόνο.

    Ηταν Αύγουστος του 2022 όταν «έσκασε» το σκάνδαλο των υποκλοπών, μετά τις καταγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, ότι παρακολουθείται. Ο κ. Δημητριάδης παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη και θέλοντας να πέσουν οι τόνοι.

    Εκτοτε πολλά είχαν ακουστεί για τη σχέση Μητσοτάκη – Δημητριάδη, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι πλέον δεν υπάρχουν διαφορές.



    ΣΧΟΛΙΑ