ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επεδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε πρωϊνή εκπομπή στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι αντιλαμβάνεται τις αντιδράσεις και τις ανησυχίες των κατοίκων των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, όμως τόνισε ότι «το σχέδιο με τα κλειστά κέντρα είναι για το καλό».
«Θέλω να πω στους κατοίκους της Σάμου: Τι είναι καλύτερο; Να έχουν ένα ανοιχτό κέντρο στο οποίο μπαινοβγαίνουν ή ένα κλειστό κέντρο, φυλασσόμενο, στο οποίο θα ξέρουμε ποιος είναι ποιος ανά πάσα στιγμή», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ότι με το νέο σχέδιο για το προσφυγικό, η Νέα Δημοκρατία υλοποιεί μια βασική προεκλογική της δέσμευση και υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα συγκροτημένο σχέδιο το οποίο «χρειάζεται χρόνο να αποδώσει και θα αποδώσει».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι συνήθειες των Gen Ζ και A: Πώς ζουν, πώς σκέφτονται – Από το TikTok στο AI
- Νότης Μηταράκης στο mononews: Δεν έχω τέτοια ψευδαίσθηση ή προσδοκία να μου ζητήσει συγγνώμη το ΠΑΣΟΚ
- Γιώργος Προκοπίου: Ο κορυφαίος εφοπλιστής λειτουργεί ως «παγοθραυστικό» και ανοίγει νέους θαλάσσιους διαδρόμους για την παγκόσμια ναυτιλία
- Τα ελληνικά γενέθλια της Ευγενίας Νιάρχου στην Τήνο, το νέο πλοίο της ΤΕΝ, η Citronne Gallery στον Πόρο, η δωρεά για την Lifeline Hellas, η KAYMAN στην Ελλάδα και το Byzantino Grande Brasserie
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.