• Πολιτική

    Α. Γεωργιάδης: Αλλάζουν τα πάντα αφού ο Πολάκης γνωρίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες

    • NewsRoom
    Πολάκης Γεωργιάδης ΚΕΕΠΛΝΟ

    Παύλος Πολάκης (αριστερά), Άδωνις Γεωργιάδης (δεξιά)


    Άμεση απάντηση με μία ανάρτηση στο twitter, έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στα όσα είπε νωρίτερα σε συνέντευξή του ο Παύλος Πολάκης για τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση Novartis. Ο κ. Πολάκης ανέφερε πως οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της εταιρείας, τους οποίους, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, έπιασαν για παράνομο πλουτισμό και «κελάηδησαν».

    Με αφορμή αυτή την αποκάλυψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter:

    «Το ότι ο Πολάκης γνωρίζει ποιοι είναι οι «προστατευόμενοι» μάρτυρες αλλάζει τα πάντα», σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

    «Τους έκαψε ο Παύλος», προσθέτει στη συνέχεια.

    Ολόκληρη η ανάρτηση:

    «Το ότι ο Πολάκης γνωρίζει ποιοι είναι οι «προστατευόμενοι» μάρτυρες αλλάζει τα πάντα. Δεν μπορούν πλέον να είναι ανώνυμοι, αφού τους γνωρίζει η Κυβέρνηση. Δεύτερον έχουν συμφέρον να καταγγείλουν, άρα δεν είναι νόμιμη η μαρτυρία τους. Τους έκαψε ο Παύλος».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κ. Φρουζής στο mononews.gr για Novartis: «Δεν έχω φύγει στο εξωτερικό – Είναι σκευωρία και θα καταρρεύσει»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολάκης για στελέχη της Novartis: Δεν είναι αγαθά παιδιά, βρήκαν τον πλουτισμό, τους πίεσαν και κελάηδησαν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Για μίζες 50 εκατ. ευρώ κάνουν λόγο 3 προστατευόμενοι μάρτυρες στην υπόθεση Novartis



    ΣΧΟΛΙΑ