• Πολιτική

    Γεωργιάδης: Ο πατέρας του μηχανοδηγού διαψεύδει την Κωνσταντοπούλου – Να του ζητήσετε συγγνώμη

    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας


    Νέα επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής 0 υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

    Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε στα όσα είχε πει χθες η κα Κωνσταντοπούλου, η οποία υποστηρίζει πως στη Βουλή εκπροσωπεί τις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη, και ειδικά τα όσα υποστήριξε για τον οδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας και τη δήθεν εθελοντική του δράση στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Ο κ. Γεωργιάδης, είπε ότι επικοινώνησε μαζί του ο πατέρας του Σπύρου Βούλγαρη και τον εξουσιοδότησε να πει στην αίθουσα ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα και συκοφαντικά. «Πρέπει να πάρετε τον λόγο και να ζητήσετε συγγνώμη», είπε με έμφαση ο υπουργός Υγείας, ενώ ανέφερε πως θα δώσει στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας το τηλέφωνο του πατέρα του μηχανοδηγού για να το κάνει και προσωπικά. . «Αυτά που είπατε είναι προσβολή της μνήμης ενός νεκρού. Πρέπει επιτέλους να σέβεστε τους νεκρούς» πρόσθεσε επίσης στην παρέμβασή του.

    Η κα Κωνσταντοπούλου ζήτησε και πήρε τον λόγο επί προσωπικού, τονίζοντας πως δεν έχει να πάρει αντίρρησή τηλέφωνο του πατέρα του νεκρού μηχανοδηγού για να του εξηγήσει ποιος τον έβαλε σε αυτή τη θέση. Ωστόσο, παρά το ότι ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως ο πατέρας του Σπύρου Βούλγαρη διέψευσε ως μυθεύματα πως ο γιος του ήταν εθελοντής του στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε πως ο υπουργός Υγείας με τα όσα είπε «επιβεβαίωσε» πως ο άτυχος μηχανοδηγός δούλεψε εθελοντικά για τον πρωθυπουργό!

    Η διαστρέβλωση των λεγομένων του κ. Γεωργιάδη έφερε τη νέα αντίδρασή του, ο οποίος ζητώντας τον λόγο ανέφερε  πως ουδέποτε επιβεβαιώσε ότι ο Σπύρος Βούλγαρης ήταν εθελοντής στο γραφείο του Μητσοτάκη. «Ο πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού το αρνείται. Εφόσον λέτε ότι τον σέβεστε πάρτε τον τηλέφωνο, ζητήστε συγγνώμη και σταματήστε την χυδαιότητα» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

    Διαβάστε επίσης

    Βορίδης σε Κωνσταντοπούλου: Είστε η επιτομή της χυδαιότητας

    Ανδρουλάκης: Τα χειροκροτήματα των βουλευτών της ΝΔ στον Καραμανλή δείχνουν πως δεν έχουν ενσυναίσθηση

    Κώστας Αχ. Καραμανλής: Δεν θα κρυφτώ πίσω από τη βουλευτική ασυλία



    ΣΧΟΛΙΑ