• Πολιτική

    Γεωργιάδης: Με τη βούλα της Δικαιοσύνης νόμιμες οι επικοινωνιακές δράσεις του ΚΕΛΠΝΟ – Τι είπε για τον Παύλο Πολάκη

    • NewsRoom
    Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης

    Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης


    Δημοσίευμα για τις «καθ’ όλα νόμιμες» επικοινωνιακές δράσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ επί των ημερών του Άδωνι Γεωργιάδη, σχολιάζει με ανάρτησή του στο Twitter o υπουργός Υγείας.

    Στην ίδια ανάρτηση ο υπουργός αναφέρεται και στην εταιρεία security που σύμφωνα με τα λεγόμενά του προστάτευε ο Παύλος Πολάκης και για την οποία έδινε ο ίδιος παράνομες εντολές πληρωμής της και εξέδιδε εικονικά τιμολόγια.

    Δείτε εδώ ολόκληρη την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

    Σήμερα η εφημερίδα @Mpamnews του @KousoulosPetros αποκαλύπτει ότι με τη βούλα της Δικαιοσύνης όλες οι επικοινωνιακές δράσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ επί ημερών μου ήταν καθ´ όλα νόμιμες! Αντίθετα, η δικαστική έρευνα απέδειξε ότι η εταιρεία security των 8εκατ.€ που προστάτευε ο @pavpol2222 και για την οποία έδινε ο ιδιος παράνομες εντολές πληρωμής της, εξέδιδε εικονικά τιμολόγια… @pavpol2222 ανυπομονώ να μου καταθέσεις ερώτηση στη Βουλή για να συζητήσουμε τα πεπραγμένα μας στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Το ψέμα και οι συκοφαντίες έχουν κοντά ποδάρια…ΥΓ η εικόνα του αδέκαστου Κρητικού που κυνηγά τα λαμόγια δέχεται πλέον πολλές διαφορετικές ερμηνείες μετά από αυτό το πόρισμα και ο κ. Πολάκης θα πρέπει να απαντήσει στις αρχές γιατί έδινε αυτές τις εντολές…αλλά όλα στην ώρα τους.

    Διαβάστε επίσης

    Μητσοτάκης στο facebook: Τι είπε για επιστολική ψήφο, ακρίβεια και Greek mafia

    Λ. Αυγενάκης: Τα προβλήματα των αγροτών απαιτούν ενότητα και όχι διαχωριστικές γραμμές

    Χρ. Δήμας: Εντάσσονται τρία έργα του MOMus στο Ταμείο Ανάκαμψης με προϋπολογισμό πάνω από ένα εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ