ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τις νέες τουρκικές προκλήσεις μετά τις εξαγγελίες Ερντογάν και την ανάρτηση χάρτη με τον οποίο η Άγκυρα διεκδικεί το μισό Αιγαίο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
«Είναι προφανές ότι ο Ερντογάν και η Τουρκία είναι ανεξέλεγκτοι», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ λέγοντας πως «όσα κάνει η Τουρκία είναι ανεύθυνα. Ο Ερντογάν έχει χάσει το νου του και τη λογική του.»
Όπως εξήγησε, το σημαντικό για την Ελλάδα είναι ότι έχει αναγάγει το ζήτημα αυτό σε Ευρωτουρκικό και όχι μόνο Ελληνοτουρκικό.
Η Ευρώπη έχει καταλάβει ότι αυτό είναι πρόκληση προς εκείνη. «Η Ευρώπη είναι ένα αργό καράβι και αργεί να στρίψει, αλλά έχει αρχίσει να στρίβει», είπε ο υπουργός.
Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ακόμα και οι μεγάλοι υποστηρικτές της Τουρκίας, λόγω των συμφερόντων τους, έχουν βάλει όριο τη Σύνοδο του Δεκεμβρίου.
«Στο τέλος η Ευρώπη θα φτάσει σε κυρώσεις.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία: Η Μελόνι κυβέρνηση ενέκρινε την παράταση της μείωσης των φόρων στα καύσιμα
- Υψηλές οι τιμές των καυσίμων και τη Μεγάλη Εβδομάδα από το ράλι του πετρελαίου
- Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Προστασία της Δικαιοσύνης έναντι παράνομων επιθέσεων σε δίκες Τεμπών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: 14 CD ανά δικογραφία για δύο υπουργούς και 11 βουλευτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.