ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η πρόταση για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών είναι τώρα περισσότερο αναγκαία», δηλώνει η Φώφη Γεννηματά σε γραπτή δήλωσή της και διερωτάται: «τι είδους σύμφωνο λύσης ετοιμάζει η κυβέρνηση για το ζήτημα της πΓΔΜ. Όταν απουσιάζουν οι στοιχειώδεις πολιτικές προϋποθέσεις συναίνεσης».
Όπως τονίζει η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής: «Τα εν κρυπτώ τετελεσμένα δεν αποτελούν εθνική γραμμή, δεν εξυπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα. Συνεχίζετε τις άστοχες ενέργειες που διχάζουν τον ελληνικό λαό».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Β. Κόκκαλης για Σκοπιανό: Αν δεν μας ικανοποιεί η λύση, πιθανόν να αποχωρήσουμε από τα υπουργεία (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέρ του GornaMakedonija η Ελλάδα-Ποιο όνομα θέλουν οι Σκοπιανοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πράσινη μετάβαση στην Ευρώπη με υψηλό κόστος: Στα 2,9 δισ. δολάρια το ETS το 2024 – Το νέο βάρος που έρχεται
- Το NBA «σκαρφαλώνει» στα 14,3 δισ.! Η σεζόν που αλλάζει για πάντα την οικονομία του μπάσκετ
- Οδυσσέας Αθανασίου: Ο CEO της Lamda Development κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο «Γιατί αυτοί πέτυχαν;»
- LVMH: Αγόρασε μειοψηφικό μερίδιο στην εταιρεία κατασκευής μηχανισμών La Joux-Perret της Citizen