ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σήμερα συμπληρώνονται 25 χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή αυτή την επέτειο, αναφέρει στα κοινωνικά δίκτυα πώς «ο Ανδρέας και το ΠΑΣΟΚ παραμένουν βαθιά μέσα στην καρδιά του ελληνικού λαού».
Σε προσωπικό τόνο, η κυρία Γεννηματά σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της: «Για μένα, που είχα την τύχη να τον γνωρίσω, να τον ακούσω να μας μιλάει όταν ήμασταν φοιτητές και να ζήσω στη συνέχεια από κοντά την εποχή της Αλλαγής, είναι πάντα παρών». Τονίζει δε ότι «το όραμα, οι ιδέες και το έργο του μας εμπνέουν για την Νέα Αλλαγή. Για ένα σύγχρονο “πράσινο” κοινωνικό συμβόλαιο με βιώσιμη ανάπτυξη, ευημερία και προκοπή, με κοινωνική συνοχή και δικαιοσύνη».
Διαβάστε ακόμα:
Φώφη Γεννηματά προς υποψήφιους Πανελλαδικών: Πιστέψτε στον εαυτό σας, τώρα αρχίζουν όλα
Φώφη Γεννηματά: Η κυβέρνηση καταργεί εργασιακά δικαιώματα
Γιάννης Μαντζουράνης: 25 χρόνια από το θάνατό του – Ο δικός μας Ανδρέας
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουκρανία: Η Ρωσία εκτόξευσε περισσότερα από 440 drones στο Κίεβο – Σκληρός ο Ζελένσκι με την «απουσία αντίδρασης» του «πολιτισμένου κόσμου»
- Ρόδος: Νέα προκαταρκτική εξέταση για τις άδειες λειτουργίας της πισίνας όπου έχασε τη ζωή του το 3χρονο κοριτσάκι
- Ισραήλ: Ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον επικεφαλης του πολεμικού στρατηγείου του Ιράν
- Metlen: Ολοκληρώνει τη χρηματοδότηση χαρτοφυλακίου φωτοβολταϊκών στην Αυστραλία
