• First Top Stories

    Γαλάζιο θρίλερ για την Περιφέρεια Αττικής: Ποιος προκρίνεται να αναμετρηθεί με τη Ρένα Δούρου

    • NewsRoom
    Νεα δημοκρατία ΝΔ


    Έντονο είναι το παρασκήνιο πίσω από την «γαλάζια» υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής, καθώς -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την οδό Πειραιώς- με τη Ρένα Δούρου θα αναμετρηθεί τελικά ο μέχρι σήμερα δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος εκλέγεται ανελλιπώς στην περιοχή από το 1998.

    Η ανακοίνωση για τον Παχατουρίδη θα γίνει πιθανότατα, σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, πριν από το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ την Παρασκευή. Ο κ. Παχατουρίδης θα κατέβει στις εκλογές ως ανεξάρτητος και η ΝΔ θα ανακοινώσει τη στήριξή της στο πρόσωπό του. Θεωρείται μια υποψηφιότητα με ισχυρή διείσδυση στους ψηφοφόρους της Ρένας Δούρου, κάτι που δεν φαίνεται να πετυχαίνει μια υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη, το άλλο πρόσωπο που είχε ακουστεί ως πιθανό να κατέβει στην Περιφέρεια.

    Ωστόσο, η υπόθεση «Πατούλης» εξελίσσεται σε πονοκέφαλο για το γαλάζιο στρατόπεδο, καθώς ο ίδιος έχει ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων, χωρίς να έχει υπάρξει συμφωνία με τη ΝΔ, η οποία κατεβάζει τον Κώστα Μπακογιάννη στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια του καλοκαιριού.

    Όταν «κλείδωσε» το όνομα του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, υπήρξε η πληροφορία για υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε, επιμένοντας στην απόφασή του για τον Δήμο, χωρίς μάλιστα να κρύβει την ενόχλησή του.

    Η ΝΔ απεύχεται το ενδεχόμενο «αντάρτικου» ψηφοδελτίου στην Αθήνα, που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υποψηφιότητα Μπακογιάννη, ο οποίος σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις φαίνεται να έχει πολύ μεγαλύτερη διείσδυση στους ψηφοφόρους του Γιώργου Καμίνη από τον Γ. Πατούλη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πατούλης: Θέλω να είμαι υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων, δεν ξέρω τίποτα για την Περιφέρεια Αττικής!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Κλείδωσε η υποψηφιότητα Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων



    ΣΧΟΛΙΑ