• First Top Stories

    Αποκλειστικό: Κλείδωσε η υποψηφιότητα Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων

    Μπακογιάννης

    Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων


    Από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, μια υποψηφιότητα με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, με έργο που κρίνεται επιτυχημένο τόσο στον Δήμο Καρπενησίου όσο και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

    Για τη ΝΔ θεωρείται η ιδανικότερη αυτοδιοικητική επιλογή, σύμφωνη με τις αρχές που έχει διακηρύξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τις οποίες οι τοπικές κοινωνίες αποφασίζουν μόνες τους για τους τοπικούς τους άρχοντες ανάλογα με τις ανάγκες τους, γι’ αυτό και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα προχωρήσει σε χρίσματα.

    Ο Κώστας Μπακογιάννης θεωρείται ένας πολιτικός αποφασιστικός, προοδευτικός και ανοικτός στη σκέψη, υπέρ των συνεργασιών στην Αυτοδιοίκηση. Στα ατού του η απήχηση που μπορεί να έχει στον κόσμο της Κεντροαριστεράς, ακριβώς λόγω του μετριοπαθούς λόγου του.

    Ενδεικτική της ικανότητάς του να αντιμετωπίζει κρίσιμες καταστάσεις κρίνει η ΝΔ την άμεση αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς στο Κοντοδεσπότι της Εύβοιας, πριν από λίγες εβδομάδες, όπου διατάχθηκε έγκαιρα η εκκένωση των οικισμών, ενώ και ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν παρών από την πρώτη στιγμή στα μέτωπα της φωτιάς.

    Κλειδωμένη θεωρείται και η υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής. Εξάλλου, ο Γιώργος Πατούλης τον τελευταίο μήνα έχει πυκνώσει τις επιθέσεις του στη Ρένα Δούρου, ενδεικτικό της μάχης που θα ξεκινήσει για την Περιφέρεια τους επόμενους μήνες.

    Οι δύο αυτές ηχηρές υποψηφιότητες θεωρείται ότι πιθανότητα θα βάλουν τέλος σε διαθέσεις για «αντάρτικα» ψηφοδέλτια που θα έφερναν τον διχασμό στην εκλογική βάση του κόμματος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπακογιάννης για τη φωτιά στην Εύβοια: Ήμασταν έτοιμοι, υπήρχε σχέδιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Μπακογιάννης κάνει χιούμορ με την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων (video)



    ΣΧΟΛΙΑ