• Πολιτική

    Φ. Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γυρίζουν το πίσω ρολόι της Ιστορίας σε μια διχαστική αντιπαράθεση

    • NewsRoom
    φωφη γεννηματα

    Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος ΠΑΣΟΚ


    «Η παράταξή μας έκλεισε τις πληγές της εμφύλιας διαμάχης, αλλά αυτή την περίοδο δυστυχώς, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γυρίζουν πίσω το ρολόι της Ιστορίας σε μια διχαστική και πολωτική αντιπαράθεση». Τα παραπάνω ανέφερε από τις Πρέσπες η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, προσερχόμενη στις εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στα 70 χρόνια από την λήξη του εμφυλίου πολέμου.

    “Η εθνική συμφιλίωση είναι μια μεγάλη κατάκτηση” σημείωσε η Φώφη Γεννηματά, η οποία υποστήριξε πως ο ελληνικός λαός, «που έχει πληρώσει το τίμημα, το κόστος της διαμάχης και του διχασμού», δεν θα επιτρέψει την πόλωση που δημιουργούν τα δύο μεγάλα κόμματα.

    Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι “το Κίνημα Αλλαγής μένει σταθερά στην γραμμή της εθνικής συνεννόησης και της ενότητας του ελληνικού λαού”, ενώ επεσήμανε ότι “η ευθύνη για την διαμόρφωση του μέλλοντός μας είναι κοινή, παρά τις διαφορές και τις αντιπαραθέσεις που μπορεί να έχουμε” .

    Τέλος, κατέληξε λέγοντας ότι σήμερα “χρειαζόμαστε εθνική αφύπνιση, εθνική αυτοπεποίθηση, χρειαζόμαστε αξιοπρέπεια για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό” και ότι το ΚΙΝΑΛ εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κόλαφος Μητσοτάκη στον Τσίπρα: Έχει το θράσος να μιλάει για έξοδο από τα μνημόνια 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:΄Προεκλογικό μασάζ Τσίπρα από το Νεώριο Σύρου στους «ανθρώπους του μόχθου»
     
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΚΙΝΑΛ για ομιλία Τσίπρα: Εμφανίζεται ψευδεπίγραφα ως υπερασπιστής των εργαζομένων, αλλά δεν εξαπατά κανέναν



    ΣΧΟΛΙΑ