• Πολιτική

    Εξώδικο Φάμελλου σε Ανδρέα Ψυχάρη για το δάνειο που έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός

    Φάμελλος

    Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος στη συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσίασαν δέσμη μέτρων για την επιτάχυνση και απλοποίηση των διαδικασιών αντιμετώπισης πολεοδομικών και περιβαλλοντικών παραβάσεων


    Εξώδικό απέστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, στον Ανδρέα Ψυχάρη, με αφορμή τα όσα ανέφερε ο τελευταίος σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, περί στεγαστικού δανείου που έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός χωρίς την ύπαρξη εγγύησης.

    Όπως αναφέρει ο Σωκράτης Φάμελλος, «το εν λόγω στεγαστικό δάνειο το έλαβα το 2006 και αφορά στην οικογενειακή μου πρώτη κατοικία, που αποτελεί και την εγγύηση του δανείου μου. Ήταν ύψους 200.000 ευρώ και 20ετούς διάρκειας και φυσικά είναι απολύτως ενήμερο και αποπληρώνεται κανονικά, χωρίς καμία αλλαγή των αρχικών όρων της σύμβασης.

    Το 2006, περίοδο κατά την οποία δεν κατείχα το βουλευτικό αξίωμα, σαφώς και δεν έλαβα κανένα δάνειο «με αέρα». Συνεπώς, δεν κινδυνεύω με κατάσχεση του ακινήτου μου, όπως ο ίδιος ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης δήλωσε στην προαναφερόμενη τηλεοπτική εκπομπή, ότι συμβαίνει με τα ακίνητα για τα δάνεια του αδελφού του», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Φάμελλου, και προστίθεται:

    [Από την πλευρά μου καλώ εξωδίκως τον κ. Ανδρέα Ψυχάρη να προβεί άμεσα σε ανάκληση της δήλωσής του και αποκατάσταση της αλήθειας με τον αντίστοιχο τρόπο. Δηλαδή να δημοσιευθεί δήλωσή του στην επόμενη αντίστοιχη εκπομπή με περιεχόμενο που να αίρει κάθε εσφαλμένη εντύπωση που αφορά το πρόσωπό μου. Σε αντίθετη περίπτωση προτίθεμαι να προβώ στην άσκηση των δικαιωμάτων μου».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σταύρος Ψυχάρης: Ξεκινάει η δίκη του – Στο σφυρί ένα σπίτι για χρέος 30.000 –  Σε πλειστηριασμό και 3 σπίτια του γιου του



    ΣΧΟΛΙΑ