ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τελικό Exit Poll: Νέα Δημοκρατία 27%-31,9%, ΣΥΡΙΖΑ 13,8%-17,2%, ΠΑΣΟΚ 11,5%-14,5%, ΚΚΕ 8,4%-10,8%, Ελληνική Λύση 8,4%- 10,8%
Σε λίγα λεπτά η Singular Logic θα ανακοινώσει την πρώτη ασφαλή εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ανέφερε η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών, Καλλιόπη Σπανού, σε δήλωσή της λίγα λεπτά μετά το κλείσιμο της κάλπης.
Όπως ανέφερε στο Κέντρο Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών, η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε ομαλά και πλέον άρχισε η διαδικασία καταμέτρησης των ψηφοδελτίων αρχικά σε επίπεδο συνδυασμών και στη συνέχεια με την καταμέτρηση τω σταυρών. Τα όποια ζητήματα προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας αντιμετωπίστηκαν άμεσα, πρόσθεσε η κα. Σπανού.
Διαβάστε επίσης
Εκλογές 2023: Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα της κάλπης – Ζωντανή ενημέρωση
Exit Poll: Πρωτιά της ΝΔ με 36 έως 40% – Στο 25 έως 29% ο ΣΥΡΙΖΑ
Εκλογές 2023: Ο χάρτης των αποτελεσμάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τίτλο «Ενεργή Μάχη»
- Χρηματιστήριο: Χρυσή πενταετία με κέρδη 162,14% – Οι πρωταγωνιστές της ανόδου
- Πυρκαγιά σε χώρο επιχείρησης στο Κορωπί
- Χειμερινές εκπτώσεις: Ξεκινούν τη Δευτέρα με προσδοκίες για τζίρο που θα ξεπεράσει τα 6 δισ. ευρώ