ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απόφαση – σταθμός Άρειου Πάγου: Στην 20ετία η παραγραφή για αποζημιώσεις γαλακτοπαραγωγών από μεγάλες βιομηχανίες
Στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου σκοπεύει να απευθυνθεί άμεσα η Νέα Δημοκρατία προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα όσα αναφέρει το non paper της κυβέρνησης, που μιλά για ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Δικαιοσύνη, τις οποίες γνωρίζει μόνο το Μαξίμου!
Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να στείλει τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, τομεάρχη Δικαιοσύνης του κόμματος και τους δυο νομικούς του συμβούλους του στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου προκειμένου ζητήσουν εξηγήσεις, καθώς ο ίδιος δεν γνωρίζει να υπάρχει κάποια υπόθεσή που να τον αφορά και να μελετά η Δικαιοσύνη, όπως υποστηρίζει το Μαξίμου. Στην Νέα Δημοκρατία θεωρούν πως η αναφορά του Μαξίμου αφορά μια προαναγγελία για μια νέα σκευωρία, με μελλοντικά δημοσιεύματα σε φιλικά προς την κυβέρνηση Μέσα Ενημέρωσης, όπως κατ’ επανάληψη έχει συμβεί στο παρελθόν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κ.Μητσοτάκης: Τα φαντάσματα διαπλοκής το τελευταίο καταφύγιο κυβερνήσεων που καταρρέουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το όραμα του Gaudí αγγίζει επιτέλους τον ουρανό
- Στο επίκεντρο η επιτάχυνση της αποθήκευσης ενέργειας στην Ελλάδα – Νέο ΔΣ στον ΕΣΣΑΗΕ
- Deutsche Bank για Bally’s Intralot: Ανεβαίνει ο πήχης στα €1,10 αλλά διατηρεί ουδέτερη σύσταση
- Άλμα για τις μετοχές ΑΙ μετά τις δηλώσεις του CEO της Nvidia για «το επόμενο ChatGPT», OpenClaw
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.