• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Εξαιρετικό κλίμα στη συνάντηση Μεϊμαράκη – Κυριάκου

    • NewsRoom


    Συνάντηση διάρκειας, περίπου, μίας ώρας είχαν σήμερα στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Πιο συγκεκριμένα, μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ενώπιον των βουλευτών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον συνυποψήφιό του για την προεδρία του κόμματος. Όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες, η συζήτηση των κυρίων Μητσοτάκη και Μεϊμαράκη έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

    Άλλωστε, ακόμη και κατά τη διάρκεια της μακράς προεκλογικής περιόδου μέχρι την εκλογή νέου αρχηγού στη ΝΔ, ήταν ελάχιστες οι φράσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη που θα μπορούσαν να εκληφθούν σαν αιχμή του ενός προς τον άλλο.

    Μετά τη συνάντηση, Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Δεν το είδατε; Κακώς. Θα υπάρχει μια εξαιρετική συνεργασία» είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους, ενώ ερωτηθείς για το αν ο κ. Μεϊμαράκης θα έχει ρόλο απάντησε: «Πάντα έχει ρόλο ο Βαγγέλης. Θα τα συζητήσουμε όλα. Θα τα δούμε».

    Η καλή σχέση του κ. Μεϊμαράκη με την οικογένεια Μητσοτάκη αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της επικράτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Μεϊμαράκης τηλεφώνησε στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κωνστντίνο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για την επιτυχία του γιου του.



    ΣΧΟΛΙΑ