ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο σοβαρός Δημητρολόπουλος στο «Βήμα», ένα «αυτογκόλ» στην ΕΡΤ, το «ύποπτο» χόμπι του Κοκλώνη, η Κουτσαυτάκη επιστρέφει, τι θα γίνει με το Open, μια παραίτηση σοκ στον ΣΚΑΙ
Με μια υβριστική ανάρτηση στο facebook απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη, συνεχίζοντας την κόντρα των τελευταίων ημερών.
Αναλυτικά ο κ. Πολάκης έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:
«Καμπουράκη, με σιχάματα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ασχολούμαι ΜΙΑ φορά. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Η “ΑΠΑΝΤΗΣΗ” σου. Ψευτιές ανακατεμένες με μετάνοια ,θλίψη και μίσος για να δικαιολογήσεις τη νέα αργομισθία ,την οποία εγκαινίασες με το ρατσισμό απέναντι στους τυφλούς.
Πάρτο χαμπάρι, όσο ψηλά και να κοιτάξεις δεν μπορείς ούτε να με δεις. Ευτυχώς για σένα το κατάλαβες νωρίς και δεν σιμώνεις στα Χανια, ως υποψήφιος βουλευτής γιατι μετά θα μοιαζε η όψη σου με το κάρβουνο της ψυχής σου από το μαύρισμα που θα πάθαινες…».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καμπουράκης κατά Πολάκη: Κι εσύ Παύλο, αν δεν ήσουν ένας ασυνάρτητος ακροαριστερός, θα ήσουν ένας Χρυσαυγίτης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επίτροπος Μετανάστευσης της ΕΕ: Στην Αθήνα αύριο – Στην ατζέντα η αύξηση των ροών από τη Λιβύη
- Βύρων Βασιλειάδης: Κίνηση έκπληξη από την Venergy Maritime – Προχώρησε στην πρώτη παραγγελία τάνκερ
- ΕΣΑμεΑ: Πρόγραμμα Εκπαίδευσης ΙΝ-ΕΣΑμεΑ Εξυπηρέτηση – Παροχή Συνδρομής σε Επιβάτες με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και Μειωμένη Κινητικότητα
- Ιράν: Ξεπέρασαν τους 930 οι νεκροί στον πόλεμο των 12 ημερών με το Ισραήλ
