ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο σοβαρός Δημητρολόπουλος στο «Βήμα», ένα «αυτογκόλ» στην ΕΡΤ, το «ύποπτο» χόμπι του Κοκλώνη, η Κουτσαυτάκη επιστρέφει, τι θα γίνει με το Open, μια παραίτηση σοκ στον ΣΚΑΙ
Με μια υβριστική ανάρτηση στο facebook απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη, συνεχίζοντας την κόντρα των τελευταίων ημερών.
Αναλυτικά ο κ. Πολάκης έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:
«Καμπουράκη, με σιχάματα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ασχολούμαι ΜΙΑ φορά. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Η “ΑΠΑΝΤΗΣΗ” σου. Ψευτιές ανακατεμένες με μετάνοια ,θλίψη και μίσος για να δικαιολογήσεις τη νέα αργομισθία ,την οποία εγκαινίασες με το ρατσισμό απέναντι στους τυφλούς.
Πάρτο χαμπάρι, όσο ψηλά και να κοιτάξεις δεν μπορείς ούτε να με δεις. Ευτυχώς για σένα το κατάλαβες νωρίς και δεν σιμώνεις στα Χανια, ως υποψήφιος βουλευτής γιατι μετά θα μοιαζε η όψη σου με το κάρβουνο της ψυχής σου από το μαύρισμα που θα πάθαινες…».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καμπουράκης κατά Πολάκη: Κι εσύ Παύλο, αν δεν ήσουν ένας ασυνάρτητος ακροαριστερός, θα ήσουν ένας Χρυσαυγίτης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης στο κλείσιμο της ΚΟ της ΝΔ: Κάποιοι δεν ιδρώνουν με τον ίδιο ενθουσιασμό την φανέλα
- Allwyn AG: Συμμετοχή στελεχών στην επανεπένδυση της ειδικής διανομής
- Wall Street: Προς νέα ρεκόρ ο S&P, «άγγιξε» τις 50.000 μονάδες στο ξεκίνημα ο Dow Jones
- Lidl Ελλάς: Επαναπιστοποίηση ISO 50001 για το σύνολο των εγκαταστάσεων της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.