ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τέσσερα ακόμα ονόματα ενισχύεται το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στους υποψήφιους του κυβερνώντος κόμματος θα ενταχθούν ο νυν πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ, Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και ο αναπληρωτής καθηγητής στο Δημοκρίτειο Σωτήρης Σέρμπος.
Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τον Απρίλιο, ενώ συνεχίζονται πυρετωδώς οι διεργασίες για την αξιολόγηση υποψηφίων, με τον τελικό λόγο να έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κάθε κόμμα δικαιούται να έχει 42 υποψήφιους, ενώ οι κάλπες για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα στηθούν στα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταξύ 6 και 9 Ιουνίου, με κάθε χώρα να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την ημερομηνία που προτιμά.
Διαβάστε επίσης:
Βρυξέλλες: Φόβοι για νέα ενεργειακή κρίση μόλις λήξει η πενταετής συμφωνία Ουκρανίας – Ρωσίας
Παύλος Μαρινάκης: Στην Ολομέλεια προς ψήφιση το ν/σ για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων
Σκρέκας: Έως και 20% είναι οι μειώσεις τιμών σε πολλά προϊόντα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεγάλη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με Φαραντούρη, Τσουκαλά, Ποταμιάνο, Νούκα: για Funds, Κόκκινα Δάνεια και Στεγαστική Κρίση
- Κέρκυρα: Τουρισμός άνω του 1 δισ. και 94,8% ικανοποίηση – Το στοίχημα των υποδομών
- Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις Μεταφορές: Νέοι κανόνες, αυστηρότερα πρόστιμα και αλλαγές σε ταξί – ΚΤΕΟ
- Ζελένσκι: Η Ρωσία προετοιμάζει μπαράζ πληγμάτων κατά της Ουκρανίας, είναι ζήτημα ωρών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.