ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο δωρητής των Ρεπουμπλικάνων που βρέθηκε στο επίκεντρο του σκανδάλου Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, δηλώνει έτοιμος να καταδιώξει και άλλους αξιωματούχους της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hill, ο Έρικ Ντίτερς υπόσχεται να στραφεί εναντίον του Τζέι Ντι Βανς, εάν δεν εισακουστεί η έκκλησή του να εκδώσει τον Δρ. Ντουράνι, ο οποίος διέφυγε στο Πακιστάν αφού κατηγορήθηκε ότι πραγματοποίησε περιττές (ακόμη και σε παιδιά) χειρουργικές επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη.
Ο Ντίτερς, πρώην υποψήφιος για το Κογκρέσο, εμφανίστηκε την Τρίτη στην εκπομπή «Katie Pavlich Tonight» του NewsNation για να συζητήσει την παραίτηση της Γκίλφοϊλ από τη θέση της πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
Η Γκίλφοϊλ παραιτήθηκε μετά από μια σειρά δημοσιευμάτων στην εφημερίδα The Wall Street Journal που ισχυρίζονταν ότι ζήτησε από τον Ντίτερς να πληρώσει τον λογαριασμό της πιστωτικής της κάρτας των 100.000 δολαρίων.
Η Γκίλφοϊλ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και ο Ντέτερς, τονίζοντας ότι σχεδιάζει να τον μηνύσει για δυσφήμιση.
Ο Ντέτερς επεσήμανε ότι ο στόχος του εξαρχής ήταν να χρησιμοποιήσει το σκάνδαλο Γκίλφοϊλ για να τραβήξει την προσοχή της κυβέρνησης Τραμπ, ελπίζοντας ότι θα εισακούσουν τις εκκλήσεις του να εκδώσει τον Ντουράνι.
Τώρα που η Γκίλφοϊλ αποχώρησε, ο Ντέτερς τόνισε ότι ήδη επικοινωνεί με αξιωματούχους της διοίκησης και συνεχίζει την πίεση.
Ξεχώρισε τον Βανς ως κάποιον που είχε «αγνοήσει» το αίτημά του στο παρελθόν.
Ανέφερε μάλιστα ότι έχει ήδη στείλει email σε αξιωματούχους του Λευκού Οίκου, συμπεριλαμβανομένης της προσωπάρχη Σούζι Γουάιλς, επαναλαμβάνοντας το αίτημά του.
«Δεν νομίζω ότι η κυβέρνηση Τραμπ θέλει να συνεχιστεί αυτό. Και αν δεν κάνουν αυτό που τους ζητώ, θα φροντίσω να συνεχιστεί», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Daily Mail: Το μυστικό ημερολόγιο της Γκίλφοϊλ για την οικογένεια Τραμπ – «Ο διάβολος φοράει MAGA»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Daily Mail: Οι τελευταίες ημέρες της Γκίλφοϊλ στην πρεσβεία – Τα απεγνωσμένα τηλεφωνήματα στις ΗΠΑ από την κατοικία στο Κολωνάκι
- Μυτιληναίος: Η αποθήκευση ενέργειας θωρακίζει την ενεργειακή ασφάλεια – Το έργο των 330 MW με τον όμιλο Καράτζη
- GSI: Υποβλήθηκε το αίτημα για έκδοση NAVTEX, ξαναρχίζουν οι εργασίες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
- ΔΝΤ: Το σχέδιο Μπέσεντ για την ανάπτυξη των ΗΠΑ δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα με το χρέος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.