• Top Stories

    Επίθεση Τσίπρα σε Ψυχάρη με αφορμή την εταιρία του με τον Παππά


    Με τίτλο «Η παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας» το πρωθυπουργικό γραφείο εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

    «Η παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας»

    Ο κ. Ψυχάρης πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία. Την ημέρα που όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αναδεικνύουν την αποκάλυψη των Panama Papers, τα «Νέα» δημοσιεύουν μια νέα ακόμη πιο τρομακτική αποκάλυψη.

    Ο Πρωθυπουργός το 2007 πριν ακόμη αναλάβει Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε το θράσος να ζει από την επαγγελματική του δραστηριότητα και όχι από δωρεές μεγάλων εταιριών-προμηθευτών του ελληνικού δημοσίου. Και ακόμη χειρότερα, πριν την κρίση σχεδίαζε να επενδύσει …στη Σέριφο!
    Τί να πει κανείς; Έτσι είναι η ζωή!
    Άλλοι στις Παρθένες Νήσους και άλλοι στη Σέριφο!

    ΥΓ1: Η τρομακτική αποκάλυψη των «Νέων» έρχεται τρίτη και καταϊδρωμένη. Προηγήθηκε το ίδιο ακριβώς δημοσίευμα (πού αλλού;) στο «Πρώτο Θέμα» το 2009 (9/8) και στα «Παραπολιτικά» το 2012 (22/9).
    ΥΓ2: Άνθρακες ο θησαυρός. Στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει κανονικά από το 2010 τη συμμετοχή του στην εν λόγω εταιρεία. Το ίδιο ισχύει και για την αντίστοιχη δήλωση του Υπουργού Επικρατείας.

    Διαβάστε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/sineteri-se-eteria-tsipras-pappas/35653



    ΣΧΟΛΙΑ