Πολιτική

Επίθεση Πολάκη σε Σημίτη: «Αει κρύψου σε καμιά τρύπα»

  • NewsRoom
παυλος πολακης

Παύλος Πολάκης


Σφοδρή επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή το άρθρο του πρώτου στα «Νέα» για τα ελληνοτουρκικά.

Ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί τον κ. Σημίτη ότι από τη στάση του «γκριζαρίστηκαν» τα Ιμια και ότι παρέδωσε τον Οτσαλάν στην Τουρκία ενώ τον προτρέπει να… πάει να πιει το τσάι του και να κρυφτεί σε καμιά τρύπα. «Άει πιες το τσάι σου, αρκετά πρόσφερες σε αυτό το τόπο, δεν χρειάζονται άλλα», γράφει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΣΗΜΙΤΗ !!!! ΑΕΙ κρύψου σε καμία τρύπα που εχεις και άποψη για τα εθνικά. Με τη στάση σου «γκριζαριστηκαν»τα ΙΜΙΑ. εσυ ΕΔΩΣΕΣ τον Οτσαλάν στους Τούρκους ,Εσυ έκανες «νόμο κίνησης» της ελληνικής κοινωνίας τη μίζα και το μαύρο χρήμα ,Εσυ έφαγες τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο ,εσυ εστησες το πάρτυ των Ολυμπιακών του 2004 με την Αγγελοπουλου,απο σένα και τον Κοσμιδη ξεκίνησε το 1997 το μεγάλο πάρτυ με τη φαρμακευτική δαπάνη !!!

ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ;;;;; Ο «εκσυγχρονισμός» σου ήταν σάπιος και οδήγησε ,μαζι με αυτα που εκανε ο Καραμανλής μετα στη ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ της χώρας ! Τι θέλεις Να θυμισεις στο Κυριάκο Μητσοτάκη πως επι των ημερών σου διορίστηκε μεσω Καρατζα στην εθνική τράπεζα ,για να βάλεις υποψηφιότητα για πρόεδρος;;; ΑΕΙ πιες το τσάι σου ,ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ …..».

Η αντίδραση του ΚΙΝΑΛ

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε την αντίδραση του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Οθωνα, ο οποίος του απάντησε με ειρωνικό τόνο: «Ψάχνω στα like να βρω τον Νίκο Μπίστη την Μυρσίνη Ζορμπά …. και άλλους “εκσυγχρονιστές” συντρόφους του Παύλου. Δεν θα με ξένιζε ιδιαίτερα».


ΣΧΟΛΙΑ