• Πολιτική

    Πολάκης κατά… «εσμού νοβαρτιζόμενων παπαγαλακίων» που κατέκριναν τα γέλια στην ομιλία Πικραμμένου

    • NewsRoom
    Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Ακόμα μια επίθεση εναντίον των δημοσιογράφων απηύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή τις κριτικές που δέχθηκε για τα γέλια του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού, Παναγιώτη Πικραμμένου από το βήμα της Βουλής.

    Υπενθυμίζεται πως κατά τι διάρκεια της φορτισμένης συναισθηματικά ομιλίας του κ. Πικραμμένου για την υπόθεση Novartis, ο αναπληρωτής υπουργός άρχισε να γελάει προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών της ΝΔ και ιδιαίτερα του Βασίλη Κικίλια. Ο αναπληρωτής υπουργός, έπειτα από τα έντονα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας πως το γέλιο του απευθυνόταν στους βουλευτές της ΝΔ και όχι προς τον κ. Πικραμμένο.

    Στην νέα του ανάρτηση ο κ. Πολάκης στρέφεται ιδιαίτερα κατά του δημοσιογράφου των ΝΕΩΝ και του ΣΚΑΪ Παύλου Τσίμα, τον οποίο κατονόμασε και χαρακτήρισε «πληρωμένο μικρόφωνο του Σκάι».

    Δείτε τι έγραψε στο facebook:

    «Χθες -οπως είπα ΚΑΙ στην ομιλία μου -ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑ κοιτάζοντας προς τα έδρανα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ,την ώρα που ο κυριος Πικραμένος ελεγε για τη δραματική κατάσταση ελλείψεων βασικών υλικών στα νοσοκομεία που ειχε να αντιμετωπίσει η κυβέρνησή του, ενθυμούμενος τις δηλώσεις στελεχών της σημερινής αξιωματικής αντιπολιτευσης πως τότε όλα ηταν άριστα και τα κατέστρεψε ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ .

    Σημερα όλος ο εσμός των νοβαρτιζόμενων παπαγαλακίων των ΜΜΕ μιλαει για ασέβεια και απρέπεια δικιά μου προς τον ηλικιωμένο πρωθυπουργό!!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!!ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ 2012-14 και κάνετε τετοια διαστρέβλωση?????

    ΥΓ Πρωην αρθρογράφε του Ριζοσπαστη και νυν πληρωμένο μικροφωνο του ΣΚΑΙ Παύλο Τσίμα τελικώς η τέχνη -ακομα και του δρομου- αποτυπωνει καλύτερα την πραγματικότητα απο τα λογια…».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανεκδιήγητος ο Πολάκης: Κορόιδευε τον Πικραμμένο όταν ήταν στο βήμα (Video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολάκης σε Γεωργιάδη: Ντροπή και αίσχος να χρησιμοποιείς τον θάνατο ενός παιδιού (video)



    ΣΧΟΛΙΑ