• Πολιτική

    Επίθεση Πολάκη σε Μητσοτάκη: «Παρέμβαση στη Δικαιοσύνη» η συνάντηση με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων!

    • NewsRoom
    Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Με μια νέα παρέμβασή του στα social media ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιχειρεί να αποκρούσει τις κατηγορίες εναντίον του περί «θεσμικής εκτροπής» και παρέμβασης στη Δικαιοσύνη, βάζοντας στο στόχαστρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του Δικαστικού κόσμου μετά την ονομαστική στοχοποίηση πέντε ανώτατων δικαστικών λειτουργών, κατηγορώντας τους για καθυστερήσεις σε υποθέσεις που ενδιαφέρουν την κυβέρνηση, επιχείρησε τώρα να συγκρίνει την πράξη του με την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

    Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη πως η συνάντησή του με την Ένωση ήταν παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, η οποία όμως δεν αντιμετωπίζεται ως τέτοια από τους δικαστικούς!

    Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

    «ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΣΚΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,για συγκεκριμενες υποθεσεις,εχοντας στειλει πριν αναφορες στον Αρειο παγο ειναι “ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ” !!!!!
    ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ,προφανως και βεβαιως-βεβαιως δεν ειναι παρεμβαση στη δικαιοσυνη ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ……

    …οσο κι αν ειναι καταχνια και σκοτεινια μεγαλη
    θα τηνε βρει τη περασια ο ηλιος να προβαλλει …»

    Δείτε την ανάρτησή του:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μ. Σπυράκη: Ο Πολάκης είναι το είδωλο του Τσίπρα στον καθρέφτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη σύγκρουση για την NOVARTIS: Τσίπρας εναντίον δικαστών και ΝΔ –  O ρόλος Πολάκη



    ΣΧΟΛΙΑ