• Πολιτική

    Επιμένει ο Κοτζιάς: «Δεν φαντάζομαι κάποιοι που σιωπούν να θέλουν να σβήσουν τα πρακτικά»

    • NewsRoom
    Κοτζιάς

    Ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς


    Χωρίς τέλος φαίνεται πως θα είναι η κόντρα μεταξύ του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά και του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, προκαλώντας διαρκώς νέους κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επιμένει να σιωπά.

    Η διάψευση των ισχυρισμών του πρώην υπουργού Εξωτερικών από τον κ. Καμμένο, και οι αποψινές του νέες δηλώσεις, έφεραν την αντίδραση του περιβάλλοντος του κ. Κοτζιά. Μάλιστα ο επικεφαλής της κίνησης Πράττω, έστρεψε αυτή τη φορά τα βέλη του απευθείας προς το Μέγαρο Μαξίμου.

    Απαντώντας στην διάψευση Καμμένου, ότι ουδέποτε μίλησε για 50 εκατ. του Τζορτζ Σόρος προς την κυβέρνηση, αλλά μόνο για το υπ. Εξωτερικών με αφορμή μια συνεργασία του με εταιρεία έκδοσης βίζας, οι συνεργάτες του κ. Κοτζιά υποστήριξαν πως ο ίδιος επιμένει στις πρόσφατες δηλώσεις του. “Δεν ψεύδεται, επιμένει σε όσα είπε δημοσίως, προφανώς και ήταν αλήθεια”, ανέφερε.

    Μάλιστα ο κ. Κοτζιάς θέλησε να απευθύνει ένα μήνυμα, με αρκετά «υπονοούμενα», προς όλους τους παρόντες υπουργούς στο υπουργικό συμβούλιο:

    «Αν κάποιοι μετά τη σιωπή στις ύβρεις θέλουν να σβήσουν τμήματα από τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου, είναι κάτι που δεν μπορεί να φανταστεί ο νους μας και το αποκλείουμε» ήταν το μήνυμά του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μετά τη διάψευση, καίει τον Κοτζιά – Καμμένος: Τι είπα στο υπουργικό για τον Σόρος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Απασφάλισε» ο Κοτζιάς: Ο Καμμένος έλεγε στο υπουργικό πως ο Σόρος χρηματοδοτεί την κυβέρνηση και κανείς δεν του απαντούσε! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκνευρισμός στο Μέγαρο Μαξίμου: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ενορχηστρώνουν «βλακώδεις επικοινωνιακές δήθεν καταιγίδες»!



    ΣΧΟΛΙΑ