ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον συντονισμό των προοδευτικών κομμάτων αναφορικά με το “έγκλημα των Τεμπών” συμφώνησαν οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα το πρωί.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου: «Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης επικοινώνησε σήμερα το πρωί τηλεφωνικά με τον Σωκράτη Φάμελλο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμφώνησε πως είναι αναγκαίος ο συντονισμός των προοδευτικών κομμάτων για το έγκλημα των Τεμπών και του εξέφρασε την άποψη πως είναι ώριμες συνθήκες για άμεση κατάθεση πρότασης μομφής. Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε πως είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί, άμεσα, εντός της εβδομάδας, η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απολογηθεί στον ελληνικό λαό».
Διαβάστε επίσης:
Σωκράτης Φάμελλος: Η χώρα χρειάζεται σχέδιο ανάπτυξης το οποίο δεν έχει ο κ. Μητσοτάκης
Βέλγιο: Νέα πεντακομματική κυβέρνηση 8 μήνες μετά τις εκλογές – Ο αμφιλεγόμενος νέος πρωθυπουργός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- METLEN: Στο επίκεντρο η M Technologies – Ισχυρές προοπτικές από την άμυνα
- Σαντορίνη: Ο έφηβος που χάθηκε στο τσουνάμι μετά την έκρηξη μπορεί να «λύσει» ένα μυστήριο 3.500 ετών
- Διακοπές με yacht για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Αλεξάνδρα Νίκα
- Τραγωδία στην Πάρο: Πνίγηκε 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.