• Πολιτική

    Επεκτείνεται η άδεια ειδικού σκοπού έως τις 24 Απριλίου – Το χρονοδιάγραμμα για τα έντυπα εργοδοτών και την καταβολή των 800 €

    • NewsRoom

    Γιάννης Βρούτσης, υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων


    Υπουργική απόφαση με την οποία επεκτείνεται η άδεια ειδικού σκοπού μέχρι τις 24 Απριλίου εξέδωσε το Υπουργείο Εργασίας. Παράλληλα με ερμηνευτική εγκύκλιο δίνει το δικαίωμα διορθώσεων στις υποβολές εντύπων, ενώ ξεκαθαρίζει τις ημερομηνίες καταβολής για τα 800 ευρώ.

    Στη δήλωσή του ο κ. Γιάννης Βρούτσης αναφέρει:

    «Εκδώσαμε σήμερα τη νέα ερμηνευτική εγκύκλιο με την οποία καθορίζουμε με απόλυτη ακρίβεια το χρονοδιάγραμμα των υποβολών και διορθώσεων των ηλεκτρονικών εντύπων εργοδοτών – εργαζομένων καθώς και των καταβολών των 800 ευρώ στους δικαιούχους.

    Παράλληλα με Υπουργική Απόφαση επεκτείνουμε την ισχύ της άδειας ειδικού σκοπού μέχρι τις 24.4.2020, που κανονικά θα έληγε στις 10. 4. 2020 .

    Δημιουργούμε ένα ευνοϊκό πλαίσιο εξυπηρέτησης για όλους τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις και διευκολύνουμε την καθημερινότητα στους εργαζόμενους γονείς» .

    Δείτε την υπουργική απόφαση για την παράταση της ειδικής άδειας

    Δείτε την ερμηνευτική εγκύκλιο για το χρονοδιάγραμμα των υποβολών και διορθώσεων των ηλεκτρονικών εντύπων εργοδοτών – εργαζομένων καθώς και των καταβολών των 800 ευρώ στους δικαιούχους.



    ΣΧΟΛΙΑ