ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την επέκταση του προγράμματος προσωρινής βίζας σε Τούρκους τουρίστες σε άλλα πέντε νησιά του Αιγαίου, έκανε γνωστή η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα. Έτσι, μετά τις Χίο, Κω, Λέσβο, Ρόδο και Σάμο, οι Τούρκοι θα μπορούν από 30 Απριλίου να βγάλουν προσωρινή βίζα και για Λέρο, Λήμνο, Κάλυμνο, Καστελόριζο και Σύμη.
Η σχετική ενημέρωση της πρεσβείας αναφέρει:
«Από 30 Απριλίου, το προσωρινό πρόγραμμα βραχείας διάρκειας τουριστικών επισκέψεων ξεκινά και σε άλλα 5 νησιά: μετά από Χίο, Κω, Λέσβο, Ρόδο & Σάμο, επισκέπτες από συγκεκριμένα παράλια θα μπορούν πλέον να υποβάλουν αίτηση για θεώρηση κατά την άφιξή τους και σε Λέρο, Λήμνο, Κάλυμνο, Καστελόριζο & Σύμη. Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα και προγραμματίστε το ταξίδι σας!»
30 Nisan itibariyle 5 ?? adasında daha geçici kısa süreli turist ziyareti uygulaması başlıyor.
(1/2)— GreeceInTurkiye (@GreeceInTurkiye) April 29, 2024
Διαβάστε επίσης:
Πώς κινήθηκε το μέσο ασφάλιστρο μηχανής το 2023;
Βρετανός ΥΠΕΞ: Πρόταση εκεχειρίας 40 ημερών στη Λωρίδα της Γάζας υποβλήθηκε στη Χαμάς
Tesla: Συνεργασία με την «κινεζική Google» για το Full Self-Driving
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι αγορές προεξοφλούν συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Ολη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
- Χανταϊός: Ο καθηγητής Αποστολος Βανταράκης απαντά σε 6 ερωτήσεις για το νέο ιό που προκαλεί ανησυχία
- Νέο Αεροδρόμιο Ηρακλείου (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): Το 2028 σε λειτουργία – Ο διαγωνισμός για τα ραντάρ και η προσφυγή στο ΣτΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.