• Πολιτική

    «Ελληνική Λύση»: Χτίστε τείχος 6 μέτρων στον Έβρο και βάλτε νάρκες σε όλη την περιοχή

    • NewsRoom
    βελοπουλος

    Κυριάκος Βελόπουλος


    Η Ελληνική Λύση προτείνει την κατασκευή ενός τείχους ύψους έξι μέτρων στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στον Έβρο, και την τοποθέτηση ναρκών σε όλη την περιοχή, για την προστασία της χώρας από την «εισβολή των προσφύγων», σε μια πρόταση που αντιγράφει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για τα σχέδια κατασκευής αντίστοιχου τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό.

    Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, αυτό είναι αναγκαίο μετά την «απόφαση του Τούρκου Προέδρου κ. Ερντογάν να μεταφέρει πρόσφυγες στην Αδριανούπολη, δείχνει την πρόθεση του, να τους στείλει ως προγεφύρωμα για αυτό που εκείνος οραματίζεται, δηλαδή την εισβολή στην Ελλάδα».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης

    «Η απόφαση του Τούρκου Προέδρου κ. Ερντογάν να μεταφέρει ένα εκατομμύριο πρόσφυγες στην Αδριανούπολη, δείχνει την πρόθεση του, να τους στείλει ως προγεφύρωμα για αυτό που εκείνος οραματίζεται, δηλαδή την εισβολή στην Ελλάδα!

    Είναι περισσότερο παρά ποτέ επιβεβλημένη η υλοποίηση της πρότασης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για θωράκιση των συνόρων!

    Κρίνεται απαραίτητη η κατασκευή τσιμεντένιου τείχους ύψους έξι μέτρων , το οποίο μπορεί να υλοποιηθεί παρά τα όσα ψευδή λένε κάποιοι και κυρίως να τοποθετήσουμε νάρκες σε όλη την περιοχή των συνόρων, ώστε να αποτραπεί οποιοδήποτε δυσάρεστο ενδεχόμενο στο μέλλον!».

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ