Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με απόφασή του ορίζει τη δημοτική σύμβουλο κυρία Ελένη Μυριβήλη αντιδήμαρχο Πρασίνου, Αστικής Πανίδας, Αστικής Ανθεκτικότητας και Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή.
Με την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, η θητεία της νέας αντιδημάρχου ορίζεται από 8 Ιανουαρίου μέχρι και 31 Αυγούστου 2019, ενώ ο δήμος Αθηναίων αποκτά αντιδημαρχία Αστικής Ανθεκτικότητας και Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή.
Η κυρία Μυριβήλη διαδέχεται τον αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Μοντιάνο, ο οποίος υπέβαλε στον δήμαρχο Αθηναίων την παραίτησή του για λόγους υγείας. Ο κ. Καμίνης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για τη στενή συνεργασία τον κ. Μοντιάνο, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει στην παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη» από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος είναι ο Λεωνίδας Θεόκλητος που αγόρασε το 21% της Mart από τον Σκλαβενίτη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκλαβενίτης: Η πορεία τις γιορτές, το Mart και οι προμηθευτές…
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Space Hellas: Ανεβάζει τζίρο και κέρδη, αλλά «καίει» ταμείο – Τα έργα που έρχονται
- Κόκκινος συναγερμός για πλημμύρες στην Κρήτη, ισχυρές βροχές και άνεμοι, φόβοι για πλημμύρες – Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα
- Θάνατος Μαζωνάκη: Ο Θεοδωρόπουλος διαχωρίζει τη θέση του από τη Γάκα – «Δεν ήξερα τον Μαζωνάκη, με κάλεσαν στις 16:15 για ΚΑΡΠΑ»
- Έως και 10 χρόνια η ρύθμιση παλαιών χρεών – Ποιοι μπορούν να ενταχθούν σε 120 δόσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.