• Top Stories

    Σεισμός στη Μυτιλήνη – Πληροφορίες για μια εγκλωβισμένη (video-αποκλειστικές φωτό)

    • NewsRoom
    σεισμός στη Μυτιλήνη


    Σωροί από μπάζα κτηρίων, ρωγμές σε σπίτια και κόσμος που έχει βγει στους δρόμους συνθέτει αυτή την ώρα το τοπίο σε διάφορα σημεία στη Μυτιλήνη, έπειτα από τον μεγάλο σεισμό των 6,1 Ρίχτερ που συγκλόνισε το νησί στις 15.28 το μεσημέρι της Δευτέρας.

    Μία γυναίκα φέρεται να έχει εγκωβιστεί κάτω από τα συντρίμμια.

    Μεγάλες ζημιές αναφέρονται στο χωριό Βρίσα του Πολιχνίτου στη νότια Λέσβο. Σπίτια έχουν καταρρεύσει ενώ στο χωριό σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και σωστικά συνεργεία.

    Στο μεταξύ εικόνες που έρχονται από τον οικισμό  αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

    Δείτε παρακάτω το βίντεο:

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100009875731962&fref=nf&pnref=story

     

    https://www.facebook.com/100009875731962/videos/483571985315322/

    Στο μεταξύ προ ολίγου έγινε γνωστό πως στο νησί μεταβαίνει με ελικόπτερο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. Μαζί του είναι ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, κλιμάκιο του υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας, μηχανικοί, και ομάδα της ΕΜΑΚ.

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100009875731962

    σεισμός στη ΜυτιλήνηTι ανέφερε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

    «Το μισό χωριό έχει μεγάλες ζημιές και πολλά σπίτια έχουν καταρρεύσει». Αυτό ανέφερε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Έκτακτων Αναγκών του Δήμου Λέσβου, Νίκος Καρασάββας, ο οποίος μεταβαίνει στη σεισμόπληκτη Βρίσα.



    ΣΧΟΛΙΑ