ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι υπουργοί Ενέργειας θα συζητήσουν τις προτάσεις της Κομισιόν στις 30 Σεπτεμβρίου
Οι υπουργοί Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συνεδριάσουν στις 30 Σεπτεμβρίου για να εξετάσουν τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έχουν στόχο την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους και εταιρείες για να αντιμετωπίσουν τις αυξανόμενες τιμές της ενέργειας, δήλωσε σήμερα ο τσέχος υπουργός Βιομηχανίας Γιόζεφ Σικέλα.
«Στις 30 Σεπτεμβρίου, θα τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε την περασμένη εβδομάδα», ανέφερε ο Σικέλα με καταχώρισή του στο Twitter. «Μόλις συγκάλεσα άλλο ένα έκτακτο Συμβούλιο για την Ενέργεια για να συζητήσουμε τις προτάσεις της Κομισιόν για την αντιμετώπιση των υψηλών τιμών της ενέργειας», πρόσθεσε.
Κομισιόν: Πρόταση για έκτακτη εισφορά 33% στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bloomberg: Σύσταση του Πεκίνου σε τράπεζες για περιορισμό θέσεων στα αμερικανικά ομόλογα
- Αττική Οδός: Προειδοποιεί για παραπλανητικά SMS σχετικά με το e-PASS
- Μαρινάκης: Το Λιμενικό κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την προστασία των θαλάσσιων συνόρων
- ΔΕΗ: Έξυπνες λύσεις εξυπηρέτησης ενισχύουν την ψηφιακή εμπειρία των πελατών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.