• Top Stories

    Φοβάται υποκλοπές η ΤΡΟΙΚΑ και.. Φεύγει άρον-άρον!

    • NewsRoom
    Τρόικα Θεσμοί


    Χαστούκι από την ΤΡΟΙΚΑ προς την ελληνική κυβέρνηση, η οποία δείχνει να μην εμπιστεύεται διόλου την τελευταία, παρά τις -ερχόμενες από την ίδια- φημολογίες ότι έχουν φτιάξει οι σχέσεις μεταξύ των δύο.

    Η έλλειψη εμπιστοσύνης, ή καλύτερα η επιθυμία της ΤΡΟΙΚΑ να μην μαθαίνει τα πάντα η ελληνική κυβέρνηση και κατά συνέπεια οι Έλληνες πολίτες, την κάνουν να αποχωρεί άρον-άρον από την Αθήνα προκειμένου να συνομιλήσει με τα -ουσιαστικά- αφεντικά της.

    Συγκεκριμένα, η Τρόικα, εντελώς απρόοπτα αποφασίζει να αποχωρήσει από την Αθήνα, και να επιστρέψει ή σήμερα το βράδυ ή το Σάββατο -ούτε για τη επιστροφή δεν ενημερώνουν. Η αποχώρηση συνδέεται άμεσα με το θέμα των υποκλοπών. Φεύγουν, δηλαδή, ώστε η ενημέρωση των ανωτέρων τους να γίνει εκ του σύνεγγυς και όχι μέσω τηλεφώνων!

    Μάλιστα ήταν αρχικά προγραμματισμένο να φύγουν από χθες, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω της απεργίας.

    Οπότε, το μόνο ξεκάθαρο είναι ότι αυτή η αποχώρηση συνδέεται άμεσα με τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας Βελκουλέσκου – Τόμσεν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Τροϊκανοί αποχωρούν για να συνομιλήσουν με τους επικεφαλής των θεσμών, καθώς δεν επιθυμούν η επικοινωνία αυτή να γίνει μέσω τηλεφώνων.

    Τι φοβούνται λοιπόν, οι Τροικανοί; Τι είναι αυτά που θέλουν να πουν, και τρομάζουν σε νέα πιθανό συμβάν υποκλοπών; Γιατί, δεν είναι δυνατόν α πιστέψει κάποιος, ότι η ΤΡΟΙΚΑ δεν έχει κάτι να κρύψει, διαφορετικά γιατί να φύγει με τέτοιον αιφνιδιαστικό τρόπο;



    ΣΧΟΛΙΑ