ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Μagnificent Four και το ράλι της Πειραιώς, η έκπληξη Πολυχρονόπουλου, η νέα εξαγορά Ταμβακάκη, που επενδύει η Μαρτίνου, γιατί όλοι στην κυβέρνηση κάνουν business με τον άγνωστο Σταυρούλια και ο ψυχίατρος του Μπουτσικάκη των ΕΑΣ
Σε έκτακτη διάσκεψη κλήθηκαν οι Πρόεδροι της Βουλής προκειμένου να οριστούν όλες οι λεπτομέρειες για την οργάνωση της αυριανής συζήτησης αναφορικά με την πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να συγκροτηθεί επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis.
Η δυσαρεστημένη δήλωση της Νέας Δημοκρατίας εκ στόματος Κωστή Χατζηδάκη για την αυριανή ψηφοφορία προς δημιουργία Προανακριτικής Επιτροπής για την Novartis με 10 κάλπες και οι αλυσιδωτές απαντήσεις Φώφης Γεννηματά και ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να δημιούργησαν αναταραχή η οποία έκανε επιτακτική την συνάντηση των Προέδρων ώστε να ξεκαθαριστεί η διαδικασία που θα ακολουθηθεί αύριο.
Η διάσκεψη έχει προσδιοριστεί για τις 2 μετά το μεσημέρι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χατζηδάκης: Πιθανή η αποχώρηση της ΝΔ από την ψηφοφορία για την Προανακριτική της Novartis
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυση και από τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την υπόθεση Novartis
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η SpaceX του Έλον Μασκ εξετάζει εισαγωγή στο Nasdaq σε πιθανό ιστορικό IPO
- ΔΕΘ: Πότε ξεκινούν οι εργασίες για την ανάπλαση – Διαγωνισμός το καλοκαίρι, ανάδοχος έως το τέλος του 2026
- Δήμητρα Κούστα-Άννα Βίσση: Πού γιόρτασαν την Ημέρα της Γυναίκας
- Stoiximan Wheels of Change: Άγγιξαν τις 1.000 οι συμμετοχές στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.