• Πολιτική

    Έκρηξη Καμμένου κατά Κοτζιά: «Ο μόνιμα δοτός κατέθεσε μήνυση»

    • NewsRoom
    Πάνος Καμμένος

    Πάνος Καμμένος


    Την πρώτη του, «οργισμένη» απάντηση, για την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, έδωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

    Ο κ. Καμμένος επιτίθεται για μια ακόμη φορά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον «δοτό», «ουδέποτε εκλεγμένο αρχηγό του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ», που περίμενε για να καταθέσει την μήνυσή του «έναν μήνα», «μήπως και ξαναγίνει υπουργός». Μάλιστα, ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας δηλώνει έτοιμος να καταθέσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, «στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται» ο κ. Κοτζιάς.

    «Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

    Υπενθυμίζεται πως στην μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Νίκος Κοτζιάς, υποστηρίζεται πως με ευθύνη του Πάνου Καμμένου διακινούνται εναντίον του «τρία ψέμματα»: ότι έλαβε και διακίνησε 50 εκατ. ευρώ από τον Τζορτζ Σόρος, ότι έκλεψε έως και 80 εκατ. ευρώ από τα απόρρητα κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών και ότι καθόρισε προς όφελος συγκεκριμένης εταιρείας διαγωνισμό για την παροχή καρτών βίζας. Μάλιστα ο κ. Κοτζιάς κατηγορεί τον κ. Καμμένο μια σειρά αδικημάτων, όπως φυσική και ηθική αυτουργία σε εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της κυβέρνησης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μήνυση Κοτζιά κατά Καμμένου: Είναι υπεύθυνος αν συμβεί κάτι σε μένα και την οικογένειά μου



    ΣΧΟΛΙΑ