• Πολιτική

    Εκδότης Ν. Καραμανλής για τη χειροβομβίδα στο σπίτι του: Ήταν απειλητικό μήνυμα (video)

    • NewsRoom
    ΠΟΑΣΥ


    Ο πρόεδρος της εταιρείας NK Media Group και εκδότης των εφημερίδων «Παρασκήνιο» και «Karfitsa», Νίκος Καραμανλής,  επέστρεψε σπίτι, μαζί με τον αστυνομικό φρουρό του, λίγο μετά τη 01:20 τα ξημερώματα. Έλεγξαν τον χώρο και τυχαία ανακάλυψαν κοντά στο φυλάκιο που βρίσκεται στο σπίτι, ένα αντικείμενο που όπως αποδείχθηκε ήταν αμυντικού τύπου χειροβομβίδα.

    Ο αστυνομικός φρουρός του εκδότη κάλεσε άμεσα την Αντιτρομοκρατική και την Ασφάλεια και ερεύνησαν τον χώρο.

    Μέσα στο σπίτι του Νίκου Καραμανλή εκείνη την ώρα βρισκόταν η σύζυγος και ο γιος του. Όπως είπε δεν τους ενημέρωσε για να μην τους ανησυχήσει.

    Όπως είπε στο παρελθόν έχει ενημερώσει και τον αρχηγό της Αστυνομίας ωστόσο η φρουρά του μειώθηκε και έτσι στο φυλάκιο που βρίσκεται στο σπίτι δεν υπήρχε φρουρός την ώρα που οι άγνωστοι πλησίασαν και πέταξαν τη χειροβομβίδα.

    Η χειροβομβίδα παραλήφθηκε από κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και μεταφέρθηκε στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, όπου εξετάζεται.

    «Είναι ένα μήνυμα καθαρό. Είχα δεχθεί και άλλες απειλές στο παρελθόν» δήλωσε ο εκδότης Νίκος Καραμανλής για την χειροβομβίδα αμυντικού τύπου που βρέθηκε σπίτι του, στα Βριλήσσια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έλενα Ακρίτα για Μποφίλιου: Την φτύνουν και την εξισώνουν με τη ΧΑ, είμαι μαζί της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στα Βριλήσσια: Άγνωστοι άφησαν χειροβομβίδα έξω από σπίτι εκδότη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κλειστοί δρόμοι και αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ



    ΣΧΟΛΙΑ