ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η Έφη Αχτσιόγλου.
Η Έφη Αχτσιόγλου είναι επισήμως η πρώτη υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα.
Από το περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών λίγο μετά τις 12:30 ανέφερε «σας κάλεσα σήμερα εδώ για να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ», ανακοινώνοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο την υποψηφιότητά της για την διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα.
«Οφείλουμε να εργαστούμε σκληρά και με υπομονή. Η υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά μόνο το κόμμα. Αφορά την Ελλάδα, την κοινωνία, την αριστερά, τα κινήματα της νέας εποχής. Στόχος μας είναι το κοινωνικό ζήτημα να βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων στην Ευρώπη», ανέφερε αρχικά.
Δείτε όσα είπε η Έφη Αχτσιόγλου με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της:
Διαβάστε επίσης:
Γεωργιάδης για ακτοπλοϊκά: Οι αυξήσεις έγιναν στο δίμηνο της ακυβερνησίας
Σκέρτσος: Eλκυστικά πακέτα τιμών στα ακτοπλοϊκά στις δημοφιλείς γραμμές – Δεν θα δοθεί Ship Pass
Μηταράκης: Δεν θα δεχθούμε το καθεστώς αυθαιρεσίας στη Μύκονο – Από Σεπτέμβριο οι νέες ταυτότητες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνάντηση Μακρόν – Χριστοδουλίδη: Μίλησαν για την εφαρμογή της Στρατηγικής Συνεργασίας Κύπρου – Γαλλίας
- Axios: Ο Τραμπ σκέφτεται να στείλει δεύτερο αεροπλανοφόρο για να επιτεθεί στο Ιράν αν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις
- Ο Λευκός Οίκος διέγραψε ανάρτηση του αντιπροέδρου Βανς για τη γενοκτονία των Αρμενίων
- Άδωνις Γεωργιάδης: Εγκαινίασε τον πρώτο προσομοιωτή λαπαροσκοπικής χειρουργικής στο Λαϊκό Νοσοκομείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.